Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές για ΠΑΣΟΚ: Όταν μιλούν για «κατήφορο χυδαιότητας και τοξικότητας» να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη

«Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναμάσησε τα ίδια fake news που ακούστηκαν από την ηγεσία του κόμματός του και τα οποία απαντήθηκαν πλήρως από τον πρωθυπουργό»

Νέα επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ για τη στάση στο θέμα της τραγωδίας στα Τέμπη εξαπέλυσαν το απόγευμα της Δευτέρας (10.03.2025) κυβερνητικές πηγές, κάνοντας λόγο για στείρα αντιπολίτευση. 

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν, επίσης, ότι ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη αναμάσησε τα ίδια fake news που ακούστηκαν από την ηγεσία του κόμματός του και τα οποία απαντήθηκαν πλήρως από τον πρωθυπουργό στη Βουλή αλλά και σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο:

«Στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν στον δρόμο της στείρας αντιπολίτευσης, θα ήταν όμως προτιμότερο όταν μιλούν για «κατήφορο χυδαιότητας και τοξικότητας» να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναμάσησε τα ίδια fake news που ακούστηκαν από την ηγεσία του κόμματός του και τα οποία απαντήθηκαν πλήρως από τον πρωθυπουργό στη Βουλή αλλά και σήμερα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι ακόμη και τώρα το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να μην τοποθετείται, καθαρά και χωρίς αστερίσκους, στις θεσμικές πρωτοβουλίες που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της επόμενης συνταγματικής αναθεώρησης.

Για παράδειγμα, ας μας πουν στο ΠΑΣΟΚ, αφού πρώτα συνεννοηθούν μεταξύ τους, εάν αποδέχονται την πρόταση της κυβέρνησης για αναθεώρηση του άρθρου 16 σχετικά με τα μη κρατικά πανεπιστήμια, ή πρόκειται να επαναλάβουν την προ 20ετίας «κυβίστηση», αρνούμενοι να υπερψηφίσουν μία μεταρρύθμιση που μόνο οφέλη έχει για τους νέους μας, το εκπαιδευτικό μας σύστημα και συνολικά για τη χώρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Στουρνάρας για πρόωρες εκλογές: «Θα ήταν ένα τεράστιο λάθος εν μέσω πολέμου»
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας τονίζει ότι η πολιτική σταθερότητα είναι το μεγαλύτερο άυλο κεφάλαιο της χώρας, ενώ προειδοποιεί για τις επιπτώσεις της διεθνούς αστάθειας στην οικονομία
Γιάννης Στουρνάρας
ΠΑΣΟΚ: Viral ο Θεοδόσης Πελεγρίνης που δεν ήξερε τον δήμαρχο Αθηναίων – «Ποιος είναι ο Χάρης Δούκας; Δεν ξέρω ποιον λέτε»
Το όνομα του πρώην υφυπουργού Παιδείας και πρώην πρύτανη του ΕΚΠΑ είχε ήδη προκαλέσει εσωκομματικούς τριγμούς στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς περιλήφθηκε στα νέα μέλη της Επιτροπής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης
Θεοδόσης Πελεγρίνης
ΟΠΕΚΕΠΕ: Λιβανός, Καραμανλής, Αραμπατζή ανάμεσα στους 13 βουλευτές που περιέχονται στη νέα δικογραφία – Όλα τα ονόματα
Σε ανακοίνωσή της, η EPPO αναφέρει ότι, προς το παρόν, δεν πρόκειται να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να μη διακινδυνεύσει η εξέλιξη της διαδικασίας
Σπήλιος Λιβανός
98