Πολιτική

ΛΑΕ: Για γέλια και για κλάματα η τοποθέτηση της ΕΛΑΣ για τις παρακολουθήσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη

«Η κυβέρνηση, αντί να απαντήσει η ίδια στις καταγγελίες του Παναγιώτη Λαφαζάνη, σιωπά ένοχα και συνένοχα» αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε., σε σχέση με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. στην οποία υπογραμμίζεται πως «οι ισχυρισμοί του κυρίου Παναγιώτη Λαφαζάνη σε χθεσινή συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα περί παρακολούθησης των τηλεφώνων του, είναι παντελώς αβάσιμοι και σε ουδεμία περίπτωση ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.»

«Η λακωνική τοποθέτηση της ΕΛ.ΑΣ., η οποία διαψεύδει τις παρακολουθήσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι απλώς για γέλια και για κλάμματα», αναφέρει η ΛΑΕ τονίζοντας πως «αλίμονο, αν η ΕΛ.ΑΣ. αναγνώριζε επισήμως και δημοσίως ότι παρακολουθεί τα τηλέφωνα του γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε.

Ποτέ και πουθενά καμιά Ασφάλεια και καμιά κρατική υπηρεσία και στα πιο μαύρα καθεστώτα δεν έχει αναγνωρίσει και επιβεβαιώσει παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων.»

«Όπως η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα αναγνώριζε ποτέ ότι καμεραμάν, video, κινητά και μαγνητόφωνα παρακολουθούσαν και κατέγραφαν συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις μελών και στελεχών της ΛΑ.Ε. και προσωπικά την δράση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αν το αμαρτωλό «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» δεν συνέτασσε δικογραφία, στην οποία έπρεπε, δήθεν, να στοιχειοθετήσει τις κατασκευασμένες στα άδυτα του Μαξίμου κατηγορίες σε βάρος του Παν. Λαφαζάνη και συναγωνιστών του», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΛΑΕ και καταλήγει αναφέροντας πως «οι πολιτικές μέρες μια κυβέρνησης ψέματος, ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου και αποικιοποίησης της χώρας είναι μετρημένες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έχω δώσει πολλές μάχες για τα δικαιώματα για να αφήσω να κακοποιούν την αλήθεια κάποιοι ακραίοι φασίστες και σεξιστές
Η φράση «σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν» «είναι ταξική και όχι σεξιστική» είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας»
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αδιέξοδο με το αγροτικό: Νέα έκκληση για διάλογο από το Μαξίμου - «Ικανοποιήστε αιτήματα και το συζητάμε» από τους αγρότες
Η κυβέρνηση τονίζει ξανά και ξανά ότι λέει «όχι» σε κλειστούς δρόμους. «Όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων και στη δημιουργία προβλημάτων στην αγορά»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
80