Πολιτική

Λεβέντης σε Τσίπρα: Αξιώνω να πάνε υπουργοί στην Καλαμάτα

Να μεταβεί άμεσα κλιμάκιο υπουργών στην Καλαμάτα που επλήγη από την φονική κακοκαιρία, ζήτησε από τον πρωθυπουργό σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Σε ανακοίνωση τονίζεται:

«Τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Μεσσηνία δικαιώνουν, δυστυχώς, τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Β. Λεβέντη, που από τριμήνου είχε στην Βουλή ζητήσει έργα υποδομής για την Καλαμάτα και τα χωριά. Υπήρξε άμεση επικοινωνία του Β. Λεβέντη με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, όπου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αξίωσε να μεταβεί άμεσα κλιμάκιο υπουργών στην περιοχή της Μεσσηνίας για εκτίμηση των ζημιών και παροχή οικονομικής βοήθειας. Εκφράζουμε, επίσης την βαθιά μας θλίψη για τους νεκρούς που είναι τα θύματα της έλλειψης οργάνωσης του κράτους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1