Πολιτική

Λίγος ο Πολάκης – Οργή για την επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Ο Πρόεδρος της ΝΔ καλεί τον πρωθυπουργό να τον απομακρύνει. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έψεξε τον Κυμπουρόπουλο γιατί προσλήφθηκε ως ΑΜεΑ στο ΕΣΥ.

Η επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο είναι ίσως η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για πολλούς. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, έβαλε στο στόχαστρό του έναν άνθρωπο όχι απλά υπόδειγμα θέλησης και θάρρους, αλλά έναν άνθρωπο που παρά τα προβλήματα υγείας που έχει δεν το έβαλε ποτέ κάτω και έγινε αυτό που επιθυμούσε. Ο Παύλος Πολάκης ο άνθρωπος που κατέχει δημόσιο αξίωμα στον χώρο της υγείας τα έβαλε με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας όταν με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Πολάκης σχολίασε μια ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου στην οποία ανέφερε ότι δεν θέλησε ποτέ μόρια, επιδόματα και χάρες. Ότι διεκδικεί ίσες ευκαιρίες και αυτό που δεν υπάρχει. Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την αναπηρία(!) του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ως εξής: «Αν διεκδικούσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι ετσι : (οπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ) ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτα που λες!!!»

Πριν από λίγο ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter έγραψε:

https://twitter.com/kmitsotakis/status/1120568567232172032

Στη ΝΔ υπάρχει έντονη ενόχληση για την απρέπεια του Παύλου Πολάκη να επιτεθεί στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Ενδεικτικό είναι το μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διευθυντή του γραφείου Τύπου του προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Ζούλα: «Ακόμη και η λέξη ‘ντροπή’ έχει χάσει πια το νόημά της», έγραψε.

https://twitter.com/kzoulas/status/1120413239874064385

Ίσως η απάντηση στον Παύλο Πολάκη να μπορούσε να είναι αυτή η ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Όποιος φοιτητής συμμετέχει σε επιθέσεις όπως αυτή στη Νομική να διαγράφεται»
Επιτέθηκε στην Αριστερά και Κεντροαριστερά υποστηρίζοντας ότι «στήριζαν ανοιχτά τις νοσηρές μειοψηφίες φοιτητών και μη φοιτητών που "μόλυναν" με παραβατικότητα τα ελληνικά πανεπιστήμια»
Ο Παύλος Μαρινάκης 14
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας: Το δώρο των μικρών αθλητών της ξιφασκίας και η συνάντηση με τον Νάσο Γκαβέλα
«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιεργάζεται το ξίφος μικρού αθλητή 5
«Καμπανάκι» Χάρη Δούκα μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία: «Η κατανάλωση ενέργειας στην Αθήνα τριπλασιάζεται λόγω τουριστικής κίνησης»
Με μια επιστολή ο Χάρης Δούκας ζητά να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό σας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της φετινής θερινής περιόδου
Ο Χάρης Δούκας 1
Φόβοι στη ΝΔ πως η υπόθεση Καραμανλή μπορεί να «τορπιλίσει» την ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις
Μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας επισημαίνουν ότι οι πολιτικοί χειρισμοί για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, απαιτείται να είναι προσεκτικοί
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας