Πολιτική

Μαξίμου: Μητσοτάκης και ΝΔ καλύπτουν τους εκβιαστές

Νέο λάδι στη φωτιά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ρίχνουν “κυβερνητικές” πηγές αναφερόμενες στο θέμα των κατηγορούμενων για εκβιασμούς.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιες κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν ότι ο πύραυλος λάσπης – συκοφαντίας που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, ήταν απολύτως ευθυγραμμισμένος με την υπερασπιστική γραμμή κάποιων από τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα των εκβιαστών.
Οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ υπογραμμίζουν ότι «τα όσα απίθανα δημοσιεύονται τις τελευταίες ώρες σε ιστοσελίδες, εξηγούν την κάλυψη που προσφέρει ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ στους κατηγορούμενους για εκβιασμό, και επιβεβαιώνουν την στενή σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς και την Αξιωματική Αντιπολίτευση».
«Εν τω μεταξύ, για τα τιμολόγια που συνδέουν τόσο γενναιόδωρα το λογιστήριο τής (πλουσιοπάροχα δανειοδοτημένης) ΝΔ με το συγκεκριμένο κύκλωμα, ακόμα δεν έχει δοθεί η παραμικρή εξήγηση» λένε οι ίδιες πηγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Περιοδεία Ανδρουλάκη στην Κρήτη μετά τη «μουρμούρα» για το «παρών» στην τροπολογία Πλεύρη για τους μετανάστες
Σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης μαζί με βουλευτές θα βρεθούν στους νομούς Ηρακλείου και Ρεθύμνου, που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα από τις αυξημένες μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ώρα αποφάσεων στο Μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Διχασμένοι οι βουλευτές της ΝΔ για Βορίδη και Αυγενάκη
Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ το κλίμα, σε μεγάλο ποσοστό, είναι υπέρ των θέσεων του Μ. Βορίδη - Αντίθετα για τον Λ. Αυγενάκη, υπάρχουν αρκετοί βουλευτές που εκτιμούν ότι «πλήγωσε την παράταξη»
Αυγενάκης και Βορίδης 1
Διπλωματικές πηγές για τη Ρηματική Διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ: Απορρίπτουμε κάθε ενέργεια που βασίζεται σε άκυρες και ανυπόστατες συμφωνίες
«Καμία αντίδραση δεν πρόκειται να αποθαρρύνει την ελληνική κυβέρνηση από το να ασκεί, με υπευθυνότητα και έμπρακτα, τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας»
Ο χάρτης που έδωσε η Λιβύη 46
Ρηματική διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ αμφισβητεί τη γραμμή της Ελλάδας ακόμα και νότια Κρήτης
Το επίσημο έγγραφο της Τρίπολης δείχνει για πρώτη φορά τα όρια που θέτει η Λιβύη βάσει του παράνομου Τουρκολιβυκού Μνημονίου τα οποία εκτείνονται όχι μόνο δυτικά αλλά και νότια της Κρήτης
Ο χάρτης που έδωσε η Λιβύη 36