Πολιτική

Μαξίμου σε Μεϊμαράκη: Η επιτυχία του ταξιδιού Τσίπρα στη Νέα Υόρκη σας έχει προκαλέσει αμηχανία

Με μια ανακοίνωση απαντά το Μέγαρο Μαξίμου στα σχόλια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη. Ο κ. Μεϊμαράκης είπε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας πήγε απροετοίαμστος.

Το Μαξίμου απαντά: «Η επιτυχία του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στην Νέα Υόρκη, έχει φέρει σε προφανή αμηχανία τη Νέα Δημοκρατία. Είναι ωστόσο τουλάχιστον προκλητικό, να κατηγορεί ο προσωρινός αρχηγός της ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα ότι πήγαινε απροετοίμαστος στις διαπραγματεύσεις, όταν το κόμμα του ως κυβέρνηση ήταν διατεθειμένο να υποχωρήσει σε οποιαδήποτε απαίτηση των δανειστών. Συνιστούμε στον κ. Μεϊμαράκη να αφήσει τις γραφικές ασκήσεις ειρωνικού ύφους και να μελετήσει καλύτερα τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, ώστε να βγάλει – αν είναι σε θέση – τα αναγκαία πολιτικά συμπεράσματα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δούκας και Γιαννακοπούλου την «έπεσαν» στον Ανδρουλάκη για τους συνέδρους: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μελών», «Τράβηξε πίσω αυτό το εκλογικό σύστημα»
Σκληρές αιχμές στην Πολιτική Γραμματεία, Το ζητούμενο -λένε τα στελέχη- ένα «μαζικό, δημοκρατικό, πολιτικό» συνέδριο και έξοδος από τη στασιμότητα
Δούκας και Γιαννακοπούλου 16