Πολιτική

Μαρέβα Γκραμπόβσκι: «Ουδεμία σχέση είχα ή έχω με το e-food – Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη»

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη απάντησε άμεσα στους ισχυρισμούς για συμμετοχή της στην ιδοκτησία της e-food, η οποία ήλθε στην επικαιρότητα με αρνητικό τρόπο μετά από την δημοσιοποίηση μηνυμάτων προς διανομείς, με τα οποία απαιτούσε την αλλαγή των συμβάσεών τους, υπό την απειλή της λύσης της συνεργασίας τους.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησής» της, την οποία -όπως αναφέρει- έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ «ο γνωστός κ. Βαξεβάνης».

Η ίδια δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν είχε ή έχει σχέση με την συγκεκριμένη εταιρεία και μάλιστα προαναγγέλλει προσφυγή στην Δικαιοσύνη.

Δείτε το tweet που έκανε η Μαρέβα Γκραμπόβσκι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσίπρα για τη διαφήμιση – Η «Ρώμη» είναι πιο ενδιαφέρον βιβλίο από την «Ιθάκη»
«Η "Ρώμη" είναι πολύ πιο ενδιαφέρον βιβλίο διότι η "Ιθάκη" μιλάει για το πώς κατέστρεψε κάποιος μία χώρα, η "Ρώμη" για το πώς φτιάχτηκε μια αυτοκρατορία»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
11
Δημοσκόπηση Marc: Στο 31% η ΝΔ με σταθερά διψήφια διαφορά από το ΠΑΣΟΚ, το 26% θεωρεί το κόμμα Τσίπρα ευκαιρία ανασύνταξης για την Κεντροαριστερά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 31,2% στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός και διατηρεί προβάδισμα 23,4 μονάδων έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη
Κάλπη στις εκλογές 79
Η βουλευτής της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου δέχτηκε φραστική επίθεση στην Πάτρα: «Να φύγετε δολοφόνοι»
Διαδηλωτές σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη, φώναζαν και αποκαλούσαν «δολοφόνο» την βουλευτή της ΝΔ, λέγοντάς της να φύγει από την πλατεία Γεωργίου Α΄
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου
104