Πολιτική

Μας μπέρδεψε ο Φ. Κουβέλης: Αλλαγή κυβέρνησης με εκλογές ή κυβέρνηση εθνικού σκοπού

Την πολιτική της ΔΗΜΑΡ διατύπωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης στην ομιλία του στη Βουλή στη διαδικασία για ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Ο Φώτης Κουβέλης που όπως φαίνεται ταλαντεύεται όπως και τα περισσότερα στελέχη του κόμματος, στην ομιλία του ξεκαθάρισε πως δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης και ζήτησε αλλαγή κυβέρνησης, χωρίς ωστόσο να ακουστεί καθόλου η λέξη “εκλογές”.

Αυτό που δηλαδή τον τελευταίο καιρό τουλάχιστον επικαλείται, την ανάγκη δηλαδή για πρόωρες εκλογές, απόψε στη Βουλή δεν το επικαλέστηκε. Φυσικά έκανε λόγο για αλλαγή κυβέρνησης, αλλά εάν εννοούσε μετά από εκλογές είτε από την παρούσα Βουλή με μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού, κανείς δεν το γνωρίζει, ακόμα τουλάχιστον.

Ο κ. Κουβέλης μίλησε για αλλαγή πολιτικής με προοδευτική κατεύθυνση και σημείωσε πως η ΔΗΜΑΡ αποτελεί υπεύθυνη πολιτική δύναμη και δεν επενδύει στην αποτυχία της χώρας.

Φυσικά ο Φώτης Κουβέλης τάχθηκε υπέρ των ευρύτερων συμπαρατάξεων για έξοδο από την κρίση, χωρίς ωστόσο να αναφέρει εάν αυτές θα υπάρξουν μετά από πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ή από την παρούσα Βουλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 55