Πολιτική

Μεϊμαράκης: Εκτός ΝΔ όποιος διαφοροποιηθεί στην ψηφοφορία

"Όποιος διαφοροποιηθεί υπάρχει διαδικασία στον κανονισμό της ΚΟ και αυτοπροσδιορίζεται αντίθετα γιατί αλλαγή ψήφου είναι αλλαγή στρατηγικής απέναντι στην Ευρώπη", ξεκαθάρισε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ στην εισήγησή του.

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ. Στην εισήγησή του ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανέφερε ότι η απόφαση για τη στάση της ΝΔ στην ψηφοφορία της νέας συμφωνίας με τους δανειστές θα ληφθεί πλειοψηφικά από τα μέλη της ΚΟ.

Ο κ. Μεϊμαράκης, με δεδομένο ότι στο άτυπο πολιτικό συμβούλιο που συνεδρίασε χθες εκφράστηκαν δύο απόψεις -της υπερψήφισης και της αποχής- ξεκαθάρισε ότι την απόφαση που τελικά θα ληφθεί οφείλουν όλοι να την ακολουθήσουν.

“Όποιος διαφοροποιηθεί υπάρχει διαδικασία στον κανονισμό της ΚΟ και αυτοπροσδιορίζεται αντίθετα γιατί αλλαγή ψήφου είναι αλλαγή στρατηγικής απέναντι στην Ευρώπη”, ξεκαθάρισε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ στην εισήγησή του, απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συνεδρίαση της ΚΟ συνεχίζεται με τοποθετήσεις βουλευτών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες