Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη για την μάχη της με τον καρκίνο: «Σκέφτηκα “άμα πεθάνεις, τι θα γίνουν τα παιδιά σου”»

Όπως είπε μεταξύ άλλων είναι η πρώτη σκέψη που κάνει μία μάνα όσο χρόνων και να είναι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ντόρα Μπακογιάννη, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο vidcast των Νέων, Face 2 Face.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μεταξύ άλλων συγκίνησε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Παναγοπούλου, μιλώντας για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και αποκάλυψε ότι μόλις έμαθε τα νέα για την υγεία της σκέφτηκε τι θα γίνουν τα παιδιά της εάν φύγει από τη ζωή.

Όπως είπε αρχικά η ασθένεια που αντιμετωπίζει είναι αυτή τη στιγμή “υπό έλεγχο”.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εκμυστηρεύτηκε την πρώτη της σκέψη όταν της ανακοίνωσαν το πρόβλημα υγείας που πρέπει να αντιμετωπίσει. «Η πρώτη σκέψη που κάνει καθένας νομίζω είναι ότι “άμα πεθάνεις τι θα γίνουν τα παιδιά σου”. Μία μάνα έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι απαραίτητη για τα παιδιά της πάντοτε. Μπορεί να είναι 100 χρονών και το παιδί της να είναι 80, αλλά η πρώτη σκέψη είναι πάντα αυτή».

«Εγώ είμαι αρκετά φιλοσοφημένη σε όλα αυτά. Μετά τη δολοφονία του Παύλου, τα έχω πολύ φιλοσοφήσει, διότι είμαι πάρα πολύ ευγνώμων διότι μπόρεσα να ζήσω, να δω παιδιά, να δω εγγόνια και αντιμετωπίζεις τα πράγματα με την απόφαση να πολεμήσεις», είπε στη υνέχεια.

«Η εμπειρία έχει δείξει ότι επειδή ο καρκίνος είναι μία περίεργη αρρώστια, η ψυχολογία σου έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Άρα σε όσους με ακούνε αυτή τη στιγμή και έχουν περάσει τις δυσκολίες μίας θεραπείας καρκίνου και έχουνε πέσει και τους έχει πάρει η “κάτω βόλτα”, ας πάρουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, διότι πολεμιέται και μάλιστα επιτυχώς», είπε στέλνοντας ένα μήνυμα σε όσους δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εξαιρετικοί επιστήμονες και εξαιρετικές θεραπείες για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή κόντρα ΠΑΣΟΚ - Σπανάκη για ακίνητο που μισθώνουν τα ΕΛΤΑ: «Σιγή ασυρμάτου από το Μαξίμου» - «Δεν εισπράττω ούτε ένα ευρώ»
Η Χαριλάου Τρικούπη θέτει ζήτημα πολιτικής ηθικής, ενώ ο υφυπουργός κάνει λόγο για «ανήθικη επίθεση» και «χυδαιότητες» και επιχειρεί να αντιστρέψει τα πυρά 
Βασίλης Σπανάκης, ΠΑΣΟΚ
Xάρης Δούκας: Μου λένε να μαζέψω τα πατίνια αλλά δεν μου επιτρέπεται, δεν πολέμησα το έργο στη Βασιλίσσης Όλγας
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων, ο δήμος δεν είχε τη δυνατότητα να επιβάλει ουσιαστικούς περιορισμούς, καθώς οι άδειες δίνονταν από το υπουργείο και όχι από τον ίδιο τον δήμο
Δεύτερη ημέρα εργασιών του 4ου τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του taekwondo στο Παλαιό Φάληρο. Σάββατο 28 Μαρτίου 2026  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ