Πολιτική

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει κανένα υφεσιακό μέτρο!

Μήνυμα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ότι η ΝΔ υπό την ηγεσία του δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα υφεσιακό μέτρο έστειλε σήμερα από τη Ρόδο...

σε ομιλία του στο Δημοτικό Θέατρο ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Στη διάρκεια της ομιλίας του άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα επισημαίνοντας ότι ο πρωθυπουργός έχει μεταλαχθεί και από εκεί που έλεγε όχι σε όλα τώρα λέει ναι σε όλα με αποτέλεσμα η χώρα να κινδυνεύει να μπει σε περιπέτειες.

“Το ζητούμενο δεν είναι τι θα γίνει με τη ΝΔ αλλά τι θα γίνει με τη ΝΔ για να βρει η χώρα το δρόμο της”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης τονίζοντας ότι υπάρχει ανησυχία και ανασφάλεια στη χώρα και ότι πρέπει επιτέλους να ακούσουμε τις συνετές φωνές για να βρούμε το δρόμο και να βγούμε από την κρίση.

Ούτε νέοι φόροι μπορούν να επιβληθούν, ούτε άλλα υφεσιακά μέτρα επεσήμανε αρκετές φορές ο κ. Μεϊμαράκης ασκώντας παράλληλα έντονη κριτική στην κυβέρνηση. Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι από τις 23/11 που όπως πιστεύει θα εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ θα προχωρήσει στην συγκρότηση εθνικού σχεδίου για την ανασυγκρότηση της χώρας το οποίο φιλοδοξεί να είναι έτοιμο μέχρι το Πάσχα με σκοπό να το θέσει σε διαβούλευση με τους φορείς και την τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του επεσήμανε ότι μπαίνει μπροστά γιατί θεωρεί ότι μπορεί να εκφράσει το μέσο Νεοδημοκράτη έτσι ώστε το κόμμα να μπορέσει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα βγει ενωμένη από τη διαδικασία εκλογής προέδρου λέγοντας ότι πρόκειται για μια μάχη ιδεών, αρχών και απόψεων και όχι μια μάχη μεταξύ γενεών όπως πιθανόν κάποιοι να θέλουν να την παρουσιάσουν. Η ΝΔ έρχεται από το 1974 και θα πάει πολύ μακριά, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης τονίζοντας ότι πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία του κόμματος και όλους τους αρχηγούς του από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι τον Αντώνη Σαμαρά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13
Έπεσαν οι υπογραφές για τα 157 χλμ. του ΒΟΑΚ - Μητσοτάκης: «Σπουδαία ημέρα για την Κρήτη, ας την υποδεχτούμε ενωμένοι»
Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εγρήγορσης στους τοπικούς φορείς, με φόντο τα τροχαία δυστύχημα στην Κρήτη, προαναγγέλλοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια στο νησί
Η στιγμή της υπογραφής στην εκδήλωση για τον ΒΟΑΚ στην Κρήτη 28