Πολιτική

Μέσα στο γαμήλιο πάρτι της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η Ραχήλ Μακρή ήταν ανάμεσα στους βουλευτές που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο μπαρ Koogoo στο Γκάζι, όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο συζυγός της Απόστολος Μαντής δέχτηκαν ευχές για το γάμο τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου στην Αιδηψό και είχε εξαρχής δηλώσει πως θα έδινε δεξίωση για φίλους και συναδέλφους στην Αθήνα, αφού στον γάμο στην Αιδηψό ήταν προσκεκλημένοι μόνο συγγενείς και λίγοι φίλοι.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός της δέχτηκαν τους φίλους τους στο γαμήλιο πάρτι που έκαναν στο Γκάζι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Ραχή Μακρή, που μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία στο twitter.

Εκτός από το γεγονός του γαμήλιου πάρτι, εκείνο που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως μετά την ανάρτηση της ανεξάρτητης, πια, Ραχήλ Μακρή ήταν πως ίσως (και) αυτό να σημαίνει πως πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 35