Πολιτική

Μετωπική επίθεση Γεροβασίλη σε Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα

Μετωπική επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε πριν λίγο από την Βουλή η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως και τις δηλώσεις που έκανε.

Η κ. Γεροβασίλη κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για όψιμο ενδιαφέρον αναφορικά με την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο τμήμα καταργήθηκε το 2014 επί υπουργίας του Νίκου Δένδια, μετά από αλλεπάλληλες εμπρηστικές επιθέσεις, με πρόσχημα ότι είχε καταγγελθεί από την Διεθνή Αμνηστία για τις συνθήκες κράτησης.

Η κυρία Γεροβασίλη μάλιστα κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «υποκινεί σε πράξεις βίας» όταν έλεγε ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να πάει στην Μακεδονία χωρίς ΜΑΤ, ενώ επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη, κατηγορώντας τον ότι προσπάθησε να συγκαλύψει τον σύμβουλο του για παιδεραστία.

Παράλληλα χαρακτήρισε αστείο αυτό που λέγεται ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου τα έχει κάνει πλακάκια με τους κακοποιούς και πρόσθεσε πως «επειδή στο πεδίο της οικονομίας η ΝΔ χάνει θέλει να παίξει στο πεδίο του φόβου για να χειραγωγήσει τους πολίτες».

Αναφορικά με την πάταξη της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας , η υπουργός κ. Γεροβασίλη είπε ότι το σχέδιο «Περσέας» υλοποιείται με τη συνεργασία πολλών δυνάμεων και έχει ήδη διαμορφωθεί μια άλλη εικόνα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες συλλήψεις του κυκλώματος της Αραχώβης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ