Πολιτική

Μήνυση κατά της Γεροβασίλη κατέθεσε ο Κουμουτσάκος

Μήνυση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, κατέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος:

«Κατέθεσα σήμερα μήνυση κατά της κυρίας Όλγας Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμιση. Η Δικαιοσύνη έχει το λόγο για τη συνολική σπίλωση της προσωπικότητάς μου που επιχείρησε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος. Καμία ανοχή και κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα».

«Είναι λάθος όταν κάποιος δεν θέλει να απαντήσει επί της ουσίας, να προσπαθεί να το εμφανίσει ως προσωπικό, ένα πολιτικό θέμα», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την αγωγή του κ. Κουμουτσάκου. Πρόσθεσε επίσης πως και οι δύο έχουν ρόλους και με βάση τους ρόλους αυτούς κάνουν διατυπώσεις. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει έλλειμμα ψυχραιμίας», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε πως παρόλα αυτά «καλοδεχούμενη η αγωγή αλλά η κυβέρνηση εξακολουθεί να αναμένει τις εξηγήσεις της ΝΔ αναφορικά με το κύκλωμα εκβιαστών και να περιμένει την κατάθεση των τιμολογίων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ώρα αποκαλύψεων για τον Αλέξη Τσίπρα: Πρώην υπουργοί και τεχνοκράτες στο επιστημονικό συμβούλιο – Χουλιαράκης, Τζήμητρα, Λάλη και Γαβρόγλου ανάμεσά τους
Πλέον όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει σκοπό να προχωρήσει στην δημιουργία ενός κόμματος ομπρέλα για τα κόμματα που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί του
O Αλέξης Τσίπρας 32
Μητσοτάκης και Δένδιας στέλνουν μήνυμα ενότητας και ετοιμάζουν αλλαγές στον Άγνωστο Στρατιώτη – Προκήρυξη διαγωνισμού για την ανάδειξη του Μνημείου
Η παρουσία της Αστυνομίας υπήρξε διακριτική την 28η Οκτωβρίου στο Σύνταγμα την ημέρα της παρέλασης, όπως και τις προηγούμενες, μετά την ψήφιση της τροπολογίας και ο στόχος να μη δυναμιτιστεί το κλίμα επιτεύχθηκε
O Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Δένδιας 96
Άδωνις Γεωργιάδης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απαίσια ύπαρξη, είναι ό,τι πιο τοξικό και κακό έχει περάσει από τη Βουλή
«Μίσος, τοξικότητα, συνωμοσιολογία, προς όλους όσους δεν την προσκυνούν» - «Σήμερα κατηγόρησε την κα Λιάνα Κανέλη ότι έκανε "καριέρα" επί Χούντας ενώ ήταν 13 ετών»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
43
Ζωή «ποδήλατο»: Καβγάδες Κωνσταντοπούλου με Κανέλλη, Γεροβασίλη και Άδωνι στη Βουλή - «Θέλετε ένα κράτος με βασιλιά τον Μητσοτάκη και βασιλοπούλα την Ντόρα Μπακογιάννη»
Εκτός από την σύγκρουση με την Λιάνα Κανέλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στην αντιπρόεδρο της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη
Ζωή Κωνσταντοπούλου
34
Ζωή Κωνσταντοπούλου – Λιάνα Κανέλλη: Άγρια κόντρα στη Βουλή – «Επί Χούντας έκανε καριέρα», «το 1967 ήμουν 13 ετών ουαί ουαί ουαί»
«Δεν επιτρέπω σε καμία κυρία Κανέλλη να θέτει σε αμφισβήτηση την δικιά μου πορεία» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, με τη βουλευτή του ΚΚΕ να απαντάει πως «κανείς δεν μπορεί να συκοφαντήσει την κυρία Κωνσταντοπούλου παραπάνω από ότι η ίδια τον εαυτό της»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Λιάνα Κανέλλη μετά το φραστικό επεισόδιο στη Βουλή
21