Πολιτική

Μηταράκης: Ο ΕΦΚΑ δεν έχει καταθέσει ποτέ ισολογισμό

Ο ΕΦΚΑ δεν έχει καταθέσει ισολογισμό για κανένα έτος λειτουργίας του, σύμφωνα με όσα είπε ο Νότης Μηταράκης στον ΣΚΑΪ.

Όπως τόνισε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, την ερχόμενη Πέμπτη θα ψηφιστεί διάταξη για να καταθέσει αναδρομικά ισολογισμούς ο ΕΦΚΑ και από εδώ και πέρα να καταθέτει σταθερά τα οικονομικά στοιχεία του κάθε έτους.

«Με νόμο που θα ψηφίσει τώρα η κυβέρνηση, μπαίνουν συγκεκριμένες προθεσμίες για να καταθέσει αναδρομικά ισολογισμούς για τα παρελθόντα έτη και φυσικά από εδώ και πέρα κάθε έτος, στην ώρα του, να υπάρχει έκθεση ορκωτού λογιστή και τελικά στοιχεία», είπε ο κ. Μηταράκης.

Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί ο καθένας «να βγαίνει και να λέει για τον ΕΦΚΑ ότι νούμερα νομίζει ότι ισχύουν» αντίθετα, «πρέπει να υπάρχει μια επίσημη καταγραφή, αποτύπωση και επιβεβαίωση των στοιχείων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7