Πολιτική

Μητσοτάκης για αναβάθμιση από Fitch: Απέχουμε μόλις ένα βήμα από την επενδυτική βαθμίδα

Στην αναβάθμιση της Ελλάδας από τον οίκο Fitch Ratings αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του έκανε λόγο για «πολύ ευπρόσδεκτα νέα».

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνει για την αναβάθμιση της χώρας από τον Fitch συγκεκριμένα ότι «η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας σε BB+ μας φέρνει μόλις μια βαθμίδα κάτω από την επενδυτική βαθμίδα».

Οκ. Μητσοτάκης τονίζει ακόμη πως η ελληνική κυβέρνηση είναι «πλήρως προσηλωμένη στο μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα για την προσέλκυση επενδύσεων, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την επιτάχυνση της ανάπτυξης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ολιγωρία στην υπόθεση της Μονής Σινά καταλογίζει ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση – Ζητά και κυρώσεις στο Ισραήλ για τη Γάζα
Ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη κυρώσεων προς το Ισραήλ, προκειμένου να τερματιστεί η «λιμοκτονία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα»
Αλέξης Τσίπρας 1