Πολιτική

Μητσοτάκης για πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη: «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» – «Όλοι οι καλόπιστοι πολίτες κατάλαβαν τι πήγε να συμβεί»

«Τον τελικό λόγο έχει η δικαιοσύνη που θα αξιολογήσει τι πήγε να συμβεί»

Το πόρισμα του καθηγητή του ΕΜΠ, Δημήτρη Καρώνη για τα Τέμπη κλήθηκε να σχολιάσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συνέδριο για την υγεία.

«Νομίζω ότι αδικούμε την συζήτηση και το ενδιαφέρον των πολιτών για τα θέματα της υγείας με το να πηγαίνουμε σε άλλα θέματα που κυριαρχούν στην επικαιρότητα αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κυριαρχούν στις προτεραιότητές τους. Αποδεικνύεται ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Θα πρέπει να τοποθετηθούμε όλοι και βέβαια τον τελικό λόγο έχει η δικαιοσύνη. Αυτή θα αξιολογήσει τι έχει συμβεί. Όλοι οι καλόπιστοι πολίτες έχουν καταλάβει τι πήγε να συμβεί και είναι ενθαρρυντικό ότι έστω με καθυστέρηση φωτίζουμε τα πραγματικά περιστατικά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Κομματικά εγκάθετοι όσοι πυρπολούν τον διάλογο με τον Μητσοτάκη – Η αστυνομία θα επιβάλει τον νόμο στα μπλόκα»
«Σε καμία πολιτεία δεν μπορεί το κράτος να ρυμουλκήσει τρακτέρ. Αυτός είναι και ο λόγος που προβάλλουν με αυτόν τον τρόπο - δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω - τα αιτήματά τους»
Παύλος Μαρινάκης
Το παρασκήνιο του ναυαγίου της συνάντησης με τους αγρότες - Ενοχλημένος ο Μητσοτάκης, έτοιμο το Plan B
Ποιοι θα περάσουν τελικά το κατώφλι του Μαξίμου στις 3 το μεσημέρι - Παρ’ ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις, είναι πολλοί αυτοί που εκτιμούν ότι εφόσον τα μπλόκα συνεχιστούν, «η επιείκεια τελειώνει»
τρακτέρ 78
Κυβερνητικές πηγές για το νέο «όχι» των αγροτών: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο – Σε περίπτωση κλιμάκωσης κινητοποιήσεων, μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές
«Όποιος πιστεύει στο δίκαιο των αιτημάτων του και σε κάποια λύση, προσέρχεται στο διάλογο» τονίζουν οι ίδιες πηγές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 110
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53