Πολιτική

Μητσοτάκης για τις χρεώσεις τραπεζών: «Όταν οι κανόνες δεν τηρούνται, παρεμβαίνουμε»

«Τον περασμένο Δεκέμβριο θεσπίσαμε κανόνες για να περιοριστούν οι υπερβολικές τραπεζικές χρεώσεις, όμως κάποιοι βρήκαν παραθυράκι» αναφέρει

Στην κυβερνητική παρέμβαση για την κατάργηση της χρέωσης των ΑΤΜ των τραπεζών αναφέρθηκε σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει μεταξύ των άλλων ότι… «μηδενίζεται η προμήθεια για κάθε ανάληψή σου από ΑΤΜ άλλης τράπεζας του συστήματος ΔΙΑΣ».

Προσθέτει επίσης ότι τελειώνει το παραθυράκι που βρήκαν κάποιοι και συνέχισαν να χρεώνουν καταχρηστικά τους πολίτες.

Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά… «Οταν οι κανόνες δεν τηρούνται παρεμβαίνουμε. Τον περασμένο Δεκέμβριο θεσπίσαμε κανόνες για να περιοριστούν οι υπερβολικές τραπεζικές χρεώσεις. Όμως κάποιοι βρήκαν παραθυράκι και συνέχισαν να χρεώνουν καταχρηστικά τους πολίτες. Αυτό τελειώνει εδώ. Φέρνουμε μια νέα τροπολογία που κλείνει οριστικά αυτά τα παραθυράκια. Μηδενίζεται η προμήθεια για κάθε ανάληψή σου από ΑΤΜ άλλης τράπεζας του συστήματος ΔΙΑΣ αλλά και από τρίτο πάροχο που έχει μετοχική σχέση με την τράπεζά σου.

 

Ενώ επιβάλλονται και όρια για τις χρεώσεις από τρίτους παρόχους. Οι τραπεζικές υπηρεσίες πρέπει να εξυπηρετούν τον πολίτη. Δεν πρέπει να τον επιβαρύνουν άδικα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε στο Αττικόν τους τρεις χειριστές του ελικοπτέρου που έκανε προσθαλάσσωση στην Ελευσίνα
Μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη ήταν και ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Κεφαλογιάννης και ευχήθηκε στα μέλη του πληρώματος «άμεση επάνοδο στα καθήκοντά τους»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 1
Νέο σόου Κωνσταντοπούλου στη Βουλή - Τα έβαλε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έως τον βουλευτή Λαμπρούλη του ΚΚΕ - Παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας
Η κα Κωνσταντοπούλου ανάγκασε τον προεδρεύοντα να αποχωρήσει εξαπολύοντας εναντίον του προσωπική επίθεση - Βγήκε να πάρει αέρα από την ταραχή του
Ζωή Κωνσταντοπούλου 107