Πολιτική

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα έχει την μεγαλύτερη μείωση χρέους στην ΕΕ από το 2019

Ανάρτηση για την πορεία της οικονομίας και την μείωση του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα social media. 

Ο πρωθυπουργός επικαλείται τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα φαίνεται να πετυχαίνει τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ μεταξύ των 27 κρατών-μελών.

«Σύμφωνα με την επίσημη πρόβλεψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Ελλάδα προβλέπεται να έχει τη μεγαλύτερη μείωση του χρέους προς το ΑΕΠ από το 2019 στην ΕΕ», γράφει ο πρωθυπουργός.

Και συνεχίζει: «Σημασία έχει η δημοσιονομική συνέπεια, αλλά και η ανάπτυξη. Θα συνεχίσουμε στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων, στην προσέλκυση επενδύσεων και ναι, στη μείωση του χρέους». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σωκράτης Φάμελλος στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαστε εδώ, όρθιοι, θα έχει αντίπαλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης»
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, στη δευτερολογία του, τόνισε πως στόχος είναι η αναγέννηση του κόμματος για την ανατροπή του καθεστώτος Μητσοτάκη - Οι αιχμές προς τον Σπίρτζη
Σωκράτης Φάμελλος
Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»
Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε το συνέδριο ως «συνέδριο συρρίκνωσης» ασκώντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη
Χρήστος Σπίρτζης
Μητσοτάκης για την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Η Ελλάδα σταματά να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση, τέλος οι ιδεοληψίες»
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του τόνισε πως από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, τα παιδιά θα σταματήσουν να φεύγουν από την πατρίδα τους για σπουδές
Κυριάκος Μητσοτάκης
3