Πολιτική

Μητσοτάκης: Κάλαντα, Μαρέβα και… ρακές! video, pics

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε από τον σύλλογο Βορειοηπειρωτών «Ομόνοια», τον σύλλογο Κρητών «Ασή Γωνιά» και τα παιδιά του κέντρου προστασίας ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου», ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, άκουσε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον σύλλογο Βορειοηπειρωτών «ΟΜΟΝΟΙΑ», τους εκπροσώπους του οποίου διαβεβαίωσε ότι στέκεται δίπλα τους στη διεκδίκηση των αναφαίρετων δικαιωμάτων τους από την αλβανική κυβέρνηση.

[read4more]

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Μητσοτάκης, αφού άκουσε τα κάλαντα όπως και παραδοσιακά ηπειρώτικα τραγούδια, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντα κοντά στα αναφαίρετα δικαιώματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας και θέλω να γνωρίζετε επίσης ότι το μήνυμα το οποίο στέλνουμε σήμερα προς τη γειτονική χώρα, με την οποία θέλουμε πάντα να έχουμε πολύ καλές σχέσεις γειτονίας και σεβασμού, είναι ένα μήνυμα το οποίο δεν επιδέχεται καμίας απολύτως αμφισβήτησης. Η πορεία της Αλβανίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι ταυτισμένη με τον σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, άκουσε κάλαντα και από τον σύλλογο Κρητών «Ασή Γωνιά» με ένα μικρό κορίτσι να του χαρίζει μια μαντινάδα με πολιτικό «άρωμα»: Το μίτο σου χαρίζω, σκότωσε το Μινώταυρο να βγούμε από το γκρίζο.

Μαζί του και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, με τις… ρακές να ρέουν άφθονες, την ώρα που οι παιδικές φωνές έκαναν τα πάντα πιο όμορφα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα κάλαντα

Δείτε τις φωτογραφίες

mitsotakis mitsotakis mitsotakis mitsotakis mitsotakis mitsotakis mitsotakis mitsotakis mitsotakis mitsotakis

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 4
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης