Πολιτική

Μητσοτάκης: Να στηρίξουμε όλοι μαζί την “Κιβωτό του Κόσμου”

Το δικό του μήνυμα για τον σημερινό τηλεμαραθώνιο αγάπης που διοργανώνει η «Κιβωτός του Κόσμου» σε συνεργασία με την ΕΡΤ που απέστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Το πνεύμα της προσφοράς είναι άρρηκτα συνυφασμένο με τις ημέρες των Χριστουγέννων αλλά και με την ίδια τη νοοτροπία μας. Σήμερα, ας θυμηθούμε τα λιγότερο τυχερά παιδιά τα οποία βρίσκουν πάντα τη δύναμη να χαμογελούν. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την “Κιβωτό του Κόσμου” στον τηλεμαραθώνιο αγάπης που διοργανώνει, ώστε να κάνουμε πράξη το μήνυμα “Κανένα παιδί μόνο”».

Ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι η «Κιβωτός του Κόσμου» υποστηρίζει 500 παιδιά, ότι περίπου 250 αγόρια και κορίτσια που δεν είχαν οικογενειακή θαλπωρή έχουν βρει στέγη στα οκτώ φιλόξενα σπίτια που λειτουργεί η οργάνωση σε όλη την Ελλάδα, η οποία επίσης φροντίζει 250 παιδιά που ανήκουν σε ευάλωτες, κυρίως μονογονεϊκές οικογένειες.

«Το έργο της “Κιβωτού” είναι πολύπλευρο και γίνεται σε βάθος χρόνου: από την παροχή εκπαίδευσης και περίθαλψης στα παιδιά, ως την πληρωμή ενοικίων και λογαριασμών για τις αδύναμες μονογονεϊκές οικογένειες που βρίσκονται κάτω από τη “φτερούγα” της. Τέτοια προσφορά δεν είναι μόνο αξιέπαινη, αλλά αξίζει την ενεργή βοήθειά μας. Καλές γιορτές σε όλες και σε όλους», προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12