Πολιτική

Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη για τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου και της απελευθέρωσης της πόλης

Στη Θεσσαλονίκη, που φοράει τα καλά της, θα μεταβεί την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις για την 106η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τους Οθωμανούς καθώς και την γιορτή του πολιούχου της, Αγίου Δημητρίου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραστεί στις 11:00 πμ. στη Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, ενώ στις 13:00 θα έχει συνάντηση στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης με αθλήτριες του Ομίλου.

Την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου 1940.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον διευθυντή του ΠΟΥ στην Ευρώπη: «Άλματα προόδου στη δημόσια υγεία της Ελλάδας»
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν εκτενώς πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η χώρα μας για την προστασία της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων, ειδικά ως προς την έκθεσή τους σε βλαβερό περιεχόμενο στο διαδίκτυο
Κυριάκος Μητσοτάκης και Χανς Κλούγκε
Σωκράτης Φάμελλος: Η αποστολή δυνάμεων στην Κύπρο επιβεβαιώνει την ανάγκη για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί δέσμευση ότι η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «λειτουργεί ως ουρά των Τραμπ και Νετανιάχου»
Σωκράτης Φάμελλος
Μέση Ανατολή: Περίπου 1.500 Έλληνες ζητούν επαναπατρισμό από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Με τον εναέριο χώρο να παραμένει κλειστός σε κρίσιμους κόμβους, το ΥΠΕΞ ενεργοποιεί σχέδιο εκκένωσης μόλις ανοίξουν «παράθυρα» πτήσεων – «Πρώτο μέλημα η προστασία των πολιτών», λέει ο Γιάννης Λοβέρδος
Εγκλωβισμένοι σε αεροδρόμιο