Πολιτική

Μιχελογιαννάκης: Δεν ψηφίζω το Ασφαλιστικό – Η κυβέρνηση θα πέσει αν το φέρει

''Δεν υπάρχει πιθανότητα να έρθει Ασφαλιστικό νομοσχέδιο με τριπλασιασμό των εισφορών των αγροτών. Δεν το ψηφίζω'' ξεκαθάρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, προειδοποιώντας πως η κυβέρνηση θα πέσει αν το φέρει στη Βουλή.

”Ετοιμάζεσαι για νέα κωλοτούμπα;” ρώτησαν στο Mega τον Γ. Μιχελογιαννάκη για το ασφαλιστικό και εκείνος απάντησε με τον δικό του τρόπο.
”Δεν υπάρχει πιθανότητα να έρθει νομοσχέδιο με τριπλασιασμό των εισφορών των αγροτών. Δεν το ψηφίζω. Καλά θα κάνει ο Κατρούγκαλος αυτό το πράγμα αμέσως να το βελτιώσει. Στο μνημόνιο μια φορά μόνο ψήφισα γιατί ήθελα να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Και όταν έκανα την κωλοτούμπα που λέτε εσείς μιλούσαν για διαπραγμάτευση και παράλληλο πρόγραμμα. Άρα να εξαντλήσουμε τη διαπραγμάτευση και το παράλληλο”.

Αμέσως μετά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε πως ”η κυβέρνηση θα πέσει αν το φέρει, όχι αν δεν την ψηφίσουμε”.
Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοί του βουλευτές που δεν θα το ψηφίσουν.
”Αφήστε τους να πάνε Σαββατοκύριακο στις περιφέρειες και τότε θα δούνε. Τα Χριστούγεννα έκανα περιοδείες και είχα δει το κλίμα ποιο είναι. Ένα μήνα φωνάζω για τις εισφορές”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει συμμάχους σε Νέα Αριστερά και ανεξάρτητους βουλευτές για προανακριτική σχετικά με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Το μεσημέρι αναμένεται να συνεδριάσει το προεδρείο της ΚΟ για να συζητήσει τις εξελίξεις στην υπόθεση αυτή αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τα αλλά κόμματα προκειμένου να κατατεθεί αίτημα προανακριτικής επιτροπής
Σωκράτης Φάμελλος 2
Πιο κοντά το ΠΑΣΟΚ στην πρόταση Προανακριτικής για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η περίπτωση του βουλευτή Μανώλη Χνάρη
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτήθηκε από τον Νίκο Ευαγγελάτο εάν συμπεριλαμβάνετε στην δικογραφία και ο βουλευτής Μανώλης Χνάρης, ο οποίος είναι και στενός συνεργάτης του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Επιχείρηση damage control με ανάληψη ευθύνης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ο κίνδυνος μιας νέας δικογραφίας από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι θα καταλογιστούν τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά στους πραγματικούς δικαιούχους
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 2