Πολιτική

Μοσκοβισί: Το πολυνομοσχέδιο “ξεκλειδώνει” την αξιολόγηση

Την ελπίδα πως στο Eurogroup της Τρίτης (24.05.2016) θα υπάρξει συμφωνία για το χρέος της Ελλάδας εξέφρασε ο επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί. Χαρακτήρισε δε "κλειδί" την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή.

«Η Ελλάδα έκανε ένα “βήμα κλειδί” προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης του ελληνικού προγράμματος», δήλωσε ο Γάλλος επίτροπος αναφερόμενος στα μέτρα που ψήφισε το βράδυ της Κυριακής η κυβέρνηση στη Βουλή.

«Ελπίζω και επιθυμώ μία συμφωνία κατά τη διάρκεια του αυριανού Eurogroup» στις Βρυξέλλες, πρόσθεσε ο Πιέρ Μοσκοβισί κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Υπάρχουν μπαχαλάκηδες με γραβάτα στη Βουλή – «Απάντηση» σε Δένδια – «Άδικη η κριτική από Σαμαρά και Καραμανλή»
«Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά πολιτικός αρχηγός να έχει πει συναδέλφους του στη Βουλή και αναφέρομαι στην κυρία Κωνσταντοπούλου, “δολοφόνους", ότι τα χέρια σας είναι βαμμένα με αίμα, κηφήνες»
Κατερίνα Σερέτη, Παύλος Μαρινάκης
62
Μαρκόπουλος για επεισόδια στη Νίκαια: Ηθικά υπεύθυνος ο Παπανικολάου, υπήρξε απόπειρα λιντσαρίσματος του Γεωργιάδη
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «αμυντική» τη στάση της αστυνομίας και άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των εργαζομένων γιατρών του νοσοκομείου, καταγγέλλοντας «χουλιγκανισμό» και «υποκινούμενη ένταση»
Μαρκόπουλος 8
Θανάσης Κοντογεώργης για δημοσκοπήσεις: «Υπάρχει κοινό 38% με 40% που ζητά σταθερότητα και περιμένει»
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ σχολίασε τη μέτρηση της Metron Analysis, επισημαίνοντας ότι η κυβερνητική πολιτική «απευθύνεται σε όλους» και επαναλαμβάνοντας πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας παραμένει η αυτοδυναμία
Θανάσης Κοντογεώργης 5