Πολιτική

Μπακογιάννη: Η Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα και εκβιάζεται και τρομοκρατείται

Οργισμένη αντίδραση από την Ντόρα Μπακογιάννη για την υπόθεση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η κ. Μπακογιάννη με μήνυμα στο twitter αλλά και με παρέμβασή της στο ΣΚΑΙ υπογράμμισε πως: Δέκα ημέρες πριν την αποχώρησή της η κ. Δημητρίου κρατάει ανοικτά τα δικαστήρια του Βόλου ως στις 23:00 για να προλάβει να αναιρέσει την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Το μήνυμα είναι σαφές: Η Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα και Εκβιάζεται και Τρομοκρατείτα.

Νωρίτερα η κ.Μπακογιάννη με παρέμβασή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ καυτηρίασε την υπόθεση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα που νοσηλεύεται στην εταντική ύστερα από απεργία πείνας.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε χαρακτηριστικά ότι ” αυτό που συνέβη χθες το βράδυ είναι πρωτοφανές. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αφού είχε δώσει το θέμα της αναίρεσης σε έναν αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να το χειριστεί και εκείνος απεφάνθη ότι ορθώς δεν εδώθει άδεια στον κ. Κουφοντίνα, πήρε το θέμα και κράτησε ανοικτά μέχρι τις 12 το βράδυ τα δικαστήρια στο Βόλο για να κάνει η ίδια την αναίρεση της ομόφωνης απόφασης του δικαστικού συμβουλίου του Βόλου”.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλη αυτή την ιστορία επεσήμανε η κ. Μπακογιάννη είναι πως ¨επί κυβερνήσεως Τσίπρα η Δημοκρατία και εκβιάζεται και τρομοκρατείται”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 5
O Κεδίκογλου έτοιμος να παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Τσίπρα – «Σε καμία περίπτωση» μαζί του η Τζάκρη
Ο βουλευτής Ευβοίας μίλησε για εσωτερικές διεργασίες στην Κουμουνδούρου, ενώ η αντιπρόεδρος του κόμματος Κασσελάκη απέρριψε κατηγορηματικά κάθε προοπτική συνεργασίας με τον πρώην πρωθυπουργό
Κεδίκογλου, Τσίπρας, Τζάκρη