Πολιτική

Μπακογιάννη: Να σοβαρευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας

Εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, που αποκλείει το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τη Ν.Δ., στράφηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

“Υπεράνω όλων είναι η πατρίς, λέει ο πατέρας μου, χρόνια τώρα. Εδώ δεν είναι θέμα προσωπικών πεισμάτων ή προσωπικής καριέρας κανενός. Εδώ είναι θέμα οριστικώς και αμετακλήτως το πώς θα σωθεί η πατρίδα”, είπε η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στο “Πρακτορείο FM 104,9” και πρόσθεσε: “Αν, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν ένα μνημόνιο, στη λογική που λέει, αν είμαι εγώ πρώτο κόμμα θα το εφαρμόσω, αλλά αν δεν είμαι πρώτο κόμμα θα το αντιπολιτεύομαι, με συγχωρείται πάρα πολύ, αλλά ξεπερνάει τη λογική τη δικιά μου. Δηλαδή υπογράφω ένα πράγμα και λέω αν είμαι πρώτο κόμμα θα το εφαρμόσω, αλλά αν είμαι δεύτερο κόμμα θα το πολεμήσω. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Δηλαδή τι έπρεπε να πούμε εμείς οι υπόλοιποι; Εμείς, λοιπόν, λέμε σοβαρά ότι, ελάτε κύριοι, το υπογράψατε, το στηρίξατε”.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς 2
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος