Πολιτική

Μυστήριο με αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη που «εξαφανίστηκε» έξω από το σπίτι του

Μυστήριο καλύπτει την απουσία ενός παλιού αυτοκινήτου που ανήκει στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκο Φλαμπουραρη, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στα Εξάρχεια.   

Σύμφωνα με τη αστυνομική συνοδεία του κ. Φλαμπουράρη το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο και είχε πάρα πολύ καιρό να κινηθεί.

Πάντως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι κλοπή, καθώς αύριο Δευτέρα θα διαπιστωθεί αν το έχει αφαιρέσει κάποια υπηρεσία. Δηλώθηκε, πάντως, κλοπή στο Α.Τ. Εξαρχείων. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο πρώην υπουργός διαθέτει οκτώ άτομα φρουρά και μια μοτοσικλέτα, για όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Να σημειωθεί ότι πριν από περίπου έναν χρόνο, τον Ιανουάριο του 2020, είχαν σπάσει το αυτοκίνητο της οικογένειας Φλαμπουράρη που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Σκρέκας ζήτησε την άμεση άρση της ασυλίας του από την Παρασκευή: «Δεν θα επιτρέψω η παραμικρή υπόνοια να πλήξει την παράταξη»
«Η πράξη μου υπαγορεύεται από την ανάγκη διασφάλισης της θεσμικής καθαρότητας και της πολιτικής αξιοπιστίας της παράταξης» αναφέρει ο Κώστας Σκρέκας
Κώστας Σκρέκας
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας, Κεφαλογιάννης και Σκρέκας ζητούν άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας και αρνούνται κάθε εμπλοκή
Τόσο οι πρώην υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας, όσο και ο πρώην Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ζητούν την πλήρη διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη των υποθέσεων που τους αφορούν
Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κώστας Σκρέκας 11
Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτούμαι από τη βουλευτική ασυλία και ζητώ έρευνα από τη Δικαιοσύνη
Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημειώνει ότι η ανάμιξή του αφορούσε μία ενδεχόμενη - όπως υποστηρίζει - απώλεια επιδότησης ενός συντοπίτη του γεωργού ύψους μόλις 429,28 ευρώ
Ο Κώστας Τσιάρας 32