Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος για Ιωάννα Κολοβού: Επιλογές μιας κυβέρνησης που οι υπουργοί της χρωστούν 12 εκατ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολίασε με ανάρτηση στα social media την υπόθεση της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, η οποία χάνει το σπίτι της για τραπεζικό χρέος 15.000 ευρώ.

Η Αστυνομία μπήκε σήμερα (21.11.2022) στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό από την τράπεζα, προκειμένου να απομακρύνει την δημοσιογράφο. Η εξέλιξη προκάλεσε και πολιτική αντιπαράθεση, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να επιτίθεται στην κυβέρνηση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για αστυνομία που σπάει πόρτες και μπουκάρει ξημερώματα σε σπίτια και για επιλογές της κυβέρνησης της οποίας το υπουργικό συμβούλιο χρωστάει 12 εκατ. ευρώ.

«Μία συνταξιούχος δημοσιογράφος χάνει το σπίτι της για χρέη 15.000. Αστυνομία σπάει πόρτες και μπουκάρει ξημερώματα.

Πολιτικές επιλογές μιας κυβέρνησης που δουλεύει για τους Πάτσηδες και της οποίας το Υπουργικό Συμβούλιο χρωστάει στις τράπεζες πάνω 12 εκ.

Το καθεστώς Μητσοτάκη είναι καθεστώς λεηλασίας των πολιτών» έγραψε ο Νάσος Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος για συμφωνία με Chevron: Η Ελλάδα δυναμώνει γεωπολιτικά και ενεργειακά
Ο υπουργός Επικρατείας συνδέει τη συμφωνία για τις έρευνες νοτίως της Κρήτης με την ενίσχυση της εθνικής ισχύος και επιτίθεται στα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη στάση τους στη Βουλή
Άκης Σκέρτσος
ΚΚΕ κατά της καμπάνιας του ΥΠΕΘΑ για τη στράτευση γυναικών: «Είμαστε ριζικά αντίθετοι»
Το τμήμα της ΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας κάνει λόγο για επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στους πολέμους και απορρίπτει το κυβερνητικό επιχείρημα περί ενίσχυσης της άμυνας
Γυναίκες στον στρατό 8
Χατζηδάκης για αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Εξετάζονται παρεμβάσεις, είμαστε ήδη σε συζητήσεις με τις εταιρείες
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μίλησε για συγκράτηση της ακρίβειας λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή και εξέφρασε αισιοδοξία του για τη φετινή τουριστική πορεία
Πλοίο, επιβάτες, ακτοπλοϊκά