Πολιτική

ΝΔ: 4 ερωτήματα στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Καλογρίτσα

Τέσσερα ερωτήματα έθεσε εκ νέου η Νέα Δημοκρατία στο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπόθεση Καλογρίτσα, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα η ΝΔ επεσήμανε πως ο κ. Κρέτσος αθωώθηκε για διαδικαστικά ζητήματα δικαιολογητικών στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, και αναρωτιέται γιατί δεν υποβάλλουν μήνυση κατά του κ. Καλογρίτσα.

«Ο κ. Κρέτσος, του οποίου την αθώωση πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δικαζόταν για διαδικαστικά ζητήματα των δικαιολογητικών που ζητήθηκαν για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών» σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει:

«Καμία σχέση δεν έχει η συγκεκριμένη υπόθεση με το στήσιμο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και την απόπειρα ελέγχου του τηλεοπτικού πεδίου μέσω της δημιουργίας του ΣΥΡΙΖΑ channel! Αυτά κρίνονται στο Ειδικό Δικαστήριο όπου δικάζεται ο στενότερος συνεργάτης του κ. Τσίπρα, Ν. Παππάς! Για το δικαστήριο του κ. Κρέτσου, ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση 147 λέξεων σε λίγες ώρες. Για το Ειδικό Δικαστήριο και όσα καταγγέλλονται εκεί για τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον κ. Παππά, για τα ραντεβού και τις μεταφορές βαλιτσών με τον ειδικό των offshore κ. Αρτεμίου, για σακούλες με επταψήφια ποσά που κατέληγαν στο κόμμα και για το στήσιμο του διαγωνισμού μέσω sms μοιράσματος ποσοστών, δεν έχουν βγάλει ούτε λέξη εδώ και 14 ημέρες! «.

Η ανακοίνωση της ΝΔ καταλήγει:

«Εμείς θα συνεχίσουμε να επαναλαμβάνουμε τα ερωτήματα και να απαιτούμε απαντήσεις.

1.Ποιοι ήταν οι παραλήπτες των βαλιτσών που καταγγέλλονται;
2.Δρούσε αυτοβούλως ο κ. Παππάς ή κατ’ εντολήν Τσίπρα;
3.Τι υπηρεσίες προσέφερε ο κ. Αρτεμίου στον κ. Παππά και στο Μαξίμου στο οποίο μπαινόβγαινε με σακούλες;
4.Αν όλες οι καταγγελίες ετών που γεννούν τα παραπάνω ερωτήματα είναι ψευδείς γιατί κανείς δεν έχει μηνύσει τον κ. Καλογρίτσα;»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: «Πείτε μας αν μιλούσε ο Ανδρουλάκης με τον Χατζηδάκη» – «Πολιτική αλητεία, ανακαλέστε τα ψεύδη»
«Τον διαψεύδουμε κατηγορηματικά», υπογραμμίζει ο κ. Τσουκαλάς, προσθέτοντας ότι «παζάρια το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει» και αυτό «ας το χωνέψει και ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας»
Νίκςο Ανδρουλάκης 21
Μαρινάκης για Ανδρουλάκη: Ενώ ήταν σε συνεννόηση με εμάς για τις Ανεξάρτητες Αρχές έκλεινε και το μάτι στην υπόλοιπη αντιπολίτευση
«Σε δυο βάρκες» πατούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τον κυβερνητική εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη αναφορικά με τις συνεννοήσεις...
Παυλος Μαρινάκης