Πολιτική

ΝΔ: Επί Σαμαρά δεν υπήρχαν άδεια ταμεία

Με μια αιχμηρή δηλωση ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, σχολίασε τα όσα δηλώνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περί... άδειων ταμείων που άφησε η κυβέρνηση Σαμαρά.

“Θέλει πολύ θράσος για ένα κόμμα που έκανε «σημαία» του,στην αντιπολίτευση, το σύνθημα «δεν πληρώνω», να κατηγορεί την προηγούμενη κυβέρνηση για… «άδεια ταμεία».” υποστηρίζει ο κ. Καραγκούνης και προσθέτει:

“Η αλήθεια είναι (Δελτίο Δημοσίου Χρέους- Δεκεμβρίου), ότι την 31η Δεκεμβρίου του 2014, τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους ήταν 2,574 δισεκατομμύρια ευρώ, σχεδόν 400 εκατομμύρια πάνω από τα αντίστοιχα αποθέματα στο τέλος του 2013!”.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει “Χώρια που, μέχρι το τέλος του χρόνου, είχαμε και ένα διςδαπάνες λιγότερο από το στόχο! Ενώ είχαν αποπληρωθεί περισσότερες οφειλές του Δημοσίου προς την κοινωνία… Επί ημερών της κυβέρνησης Α. Σαμαρά δεν υπήρχαν ούτε αβεβαιότητα, ούτε άδεια ταμεία. Ούτε η παραμικρή αγωνία για το αν θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις…”.

Κλείνοντας ο κ. Καραγκουνης επισημαίνει ότι “Άλλωστε, για τη χρήση του 2013, οι στόχοι είχαν υπερκαλυφθεί και δόθηκε και «κοινωνικό μέρισμα» μισού δις ευρώ. Τώρα, χάνουν τους στόχους, έστω και μειωμένους, πιέζονται για νέα μέτρα και δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν.  Κι ύστερα λένε ότι κάνουν «διαπραγμάτευση»!”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Φλωρίδη – Γιαννούλη στη Βουλή για τα περί «περιθωριακών κομμάτων»: «Ξέρουν για ποια μίλησα» – «Έλεος με τη χυδαιότητα»
«Ο υπουργός να μας ορίσει τι θεωρεί “περιθωριακά” κόμματα και τι θεωρεί ανακόλουθο στο ύψος των περιστάσεων» δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης στη Βουλή
Στα «κάγκελα» τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την στάση της κυβέρνησης μετά το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αναδεικνύουν κάποιες διαπιστώσεις που προκύπτουν από το πόρισμα Καρώνη, αλλά και κάποια ερωτήματα για την τραγωδία των Τεμπών
από το δυστύχημα στα Τέμπη 4