Πολιτική

ΝΔ για διάγγελμα Τσίπρα: “Απερχόμενος και πανικόβλητος”

Σκληρή επίθεση από τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή το διάγγελμα του πρωθυπουργού. "Κοροϊδεύει πάλι τους συνταξιούχους", αναφέρει η Πειραιώς.

«Εν μέσω της συζήτησης του Προϋπολογισμού, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται πλέον ως απερχόμενος και πανικόβλητος πρωθυπουργός. Φοβισμένος από την κοινωνική κατακραυγή προσπαθεί να κοροϊδέψει πάλι, αυτήν τη φορά τους συνταξιούχους”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

Οι εξαγγελίες Τσίπρα, τα σενάρια εκλογών και το αριστερό άλλοθι…

Μόνο που τώρα πια δεν τον πιστεύει κανείς. Αφού έκοψε το ΕΚΑΣ και επέβαλλε μεγαλύτερους φόρους, τώρα υπόσχεται ένα μικρό βοήθημα. Θα τους τα πάρει πίσω στο πολλαπλάσιο από τους νέους φόρους και τη νέα μείωση των συντάξεων που συμφώνησε ήδη με τους πιστωτές».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Απάντηση Σεμερτζίδου για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είναι σε όλα νόμιμες, οι αρχές ξέρουν ποιοι ελέγχονται»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου τόνισε ότι όλες οι επιδοτήσεις είναι νόμιμες, την ώρα που τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπολύουν νέα πυρά κατά της κυβέρνησης για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
24
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης 1