Πολιτική

ΝΔ για την επίθεση με βαριοπούλες στο γραφείο του βουλευτή Θεσσαλονίκης, Φάνη Παππά: «Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται»

«Την ημέρα που όλη η Ελλάδα πενθεί, θρασύδειλοι τραμπούκοι κρυμμένοι πίσω από τις κουκούλες τους εισέβαλαν στο γραφείο του βουλευτή»

Την επιδρομή κουκουλοφόρων στο γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Φάνη Παππά καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το κυβερνών κόμμα. Την ημέρα που όλη η Ελλάδα πενθεί, χτύπησαν θρασύδειλοι τραμπούκοι, επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Οι κουκουλοφόροι, χρησιμοποιώντας μία βαριοπούλα, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, λόγω του συλλαλητηρίου που έγινε στη συμπρωτεύουσα για τα δύο χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη, την Παρασκευή (28.02.2025).

Στη συνέχεια οι δράστες άρχισαν να σπάνε υπολογιστές και τζαμαρίες, όπως καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος:

Επίθεση στα γραφεία του βουλευτή της ΝΔ Φάνη Παππά στη Θεσσαλονίκη
Κι άλλη φωτογραφία από την επίθεση στα γραφεία του βουλευτή της ΝΔ Φάνη Παππά στη Θεσσαλονίκη

 

«Καταδικάζουμε την επίθεση και καλούμε όλα τα κόμματα να εκφράσουν καθαρά και δυνατά την αυτονόητη αποδοκιμασία και καταδίκη τους», σημειώνει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της:

«Την ημέρα που όλη η Ελλάδα πενθεί, θρασύδειλοι τραμπούκοι κρυμμένοι πίσω από τις κουκούλες τους εισέβαλαν στο γραφείο του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Φάνη Παππά και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές.

Καταδικάζουμε την επίθεση και καλούμε όλα τα κόμματα να εκφράσουν καθαρά και δυνατά την αυτονόητη αποδοκιμασία και καταδίκη τους.

Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σωκράτης Φάμελλος στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαστε εδώ, όρθιοι, θα έχει αντίπαλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης»
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, στη δευτερολογία του, τόνισε πως στόχος είναι η αναγέννηση του κόμματος για την ανατροπή του καθεστώτος Μητσοτάκη - Οι αιχμές προς τον Σπίρτζη
Σωκράτης Φάμελλος
Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»
Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε το συνέδριο ως «συνέδριο συρρίκνωσης» ασκώντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη
Χρήστος Σπίρτζης
Μητσοτάκης για την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Η Ελλάδα σταματά να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση, τέλος οι ιδεοληψίες»
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του τόνισε πως από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, τα παιδιά θα σταματήσουν να φεύγουν από την πατρίδα τους για σπουδές
Κυριάκος Μητσοτάκης
3