Πολιτική

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ καταδικάζουν την επίθεση εναντίον δημοσιογράφων του Open

«Οι τραμπούκικες επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων που προσπαθούν, σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, να ενημερώσουν την κοινή γνώμη για την εξέλιξη των πυρκαγιών είναι πράξεις απαράδεκτες και απολύτως καταδικαστέες», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.

«Η Νέα Δημοκρατία στέκεται σθεναρά απέναντι σε τέτοιες ενέργειες», καταλήγει η ανακοίνωση μετά την επίθεση εναντίον δημοσιογράφων του OPEN τα ξημερώματα του Σαββάτου, 07.08.2021, στην Βαρυμπόμπη.

Καταδικάζει και το ΚΙΝΑΛ

Με δήλωσή του, ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, αναφέρεται στην επίθεση στους δημοσιογράφους και τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

«Η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να βρει όσους επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού OPEN και να τους οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ταυτόχρονα, πρέπει να απαντήσει για όσα καταγγέλθηκαν χθες βράδυ, σχετικά με τη στάση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο περιστατικό.

Click4more: Ηλιόπουλος για την επίθεση σε δημοσιογράφους του Open: Να απαντήσει ο Χρυσοχοΐδης

Όπως σε όλη την τελευταία δεκαετία, οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκαν, βρίσκονται και θα βρίσκονται απέναντι σε όσους επενδύουν στην τοξικότητα και το διχασμό, για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη ή να κρύψουν κομματικές ευθύνες», τονίζει.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση των αγνώστων δειλών εναντίον των δημοσιογράφων του Open

Δείτε πώς περιέγραψε την επίθεση η Ελευθερία Σπυράκη

Φωτογραφίες από: Open.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πέτρο Μολυβιάτη: «Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία»
«Υπηρέτησε και το δημόσιο ήθος με τη διακριτική παρουσία του, τους χαμηλούς τόνους και το ενωτικό του πνεύμα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην ΥΠΕΞ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πέτρο Μολυβιάτη