Πολιτική

ΝΔ: Καταδικάζει η κυβέρνηση τα περί Grexit του Die Linke;

Ερωτήματα στην κυβέρνηση θέτει η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις της επικεφαλής της ΚΟ του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς, Die Linke η οποία κάλεσε την Ελλάδα να βγει απο την ευρωζώνη για να σωθεί.

«Η επικεφαλής του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς “Die Linke”, Σάρα Βάγκενκνεχτ, προτείνει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Ο κ. Αλέξης Τσίπρας, στις 16 Δεκεμβρίου, είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με αντιπροσωπεία του κόμματος, ενώ παράλληλα μίλησε στο συνέδριό του στο Βερολίνο», τονίζει η ΝΔ και αναρωτιέται:

«Είχε γνώση ο κ. Τσίπρας για την επίσημη θέση του “Die Linke”, όπως εκφράστηκε μέσω της επικεφαλής του; Συζητήθηκε το συγκεκριμένο ζήτημα στη συνάντηση και, αν ναι, ποια ήταν η αντίδρασή του; Καταδικάζει η Κυβέρνηση τη θέση που διατύπωσε το “Die Linke” στο Ευρωπαϊκό Κόμμα της Αριστεράς; Σε κάθε περίπτωση να υποθέσουμε πως το “Die Linke” ανήκει πλέον στους “ακραίους κύκλους της Ευρώπης, στους προδότες και τους ανόητους”, όπως πολλάκις ο ίδιος ο κ. Τσίπρας έχει πει;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγώνας δρόμου στο ΠΑΣΟΚ για να μην παραγραφούν οι ευθύνες στελεχών της ΝΔ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη για τον οποίο είπε ότι είναι απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Νίκος Ανδρουλάκης
Άλλο Βορίδης, άλλο Αυγενάκης: Σκέψεις στην κυβέρνηση για Προανακριτική μόνο για έναν εκ των δύο πρώην υπουργών
Για τον Βορίδη υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, για τον Αυγενάκη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με αναφορές στο όνομα του, φέρεται να επιβαρύνουν τη θέση του
Αυγενάκης και Βορίδης 4