Πολιτική

ΝΔ: Κατηγορεί τον Τσίπρα για «χονδροειδή ψέματα» κατά του Κατσαφάδου

“Η αλήθεια είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Συστηματικά χρησιμοποιούν το ψέμα ως αντιπολιτευτικό όπλο. Θα έπρεπε να έχουν μάθει όμως ότι έχει κοντά ποδάρια…” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στα όσα είπαν στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Πάνος Σκουρλέτης για τον υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο.

Η ΝΔ κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για “χονδροειδή ψέματα στη Βουλή κατά του υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Κατσαφάδου ότι δήθεν είχε στείλει στο παρελθόν τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο νοσοκομείο” και επικαλείται την μαρτυρία του πρύτανη του Πα.Πει. που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Click4more: Ξέσπασμα Κατσαφάδου στη Βουλή: «Ο τρομοκράτης γιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ»

“Ύστερα από λίγες ώρες ήρθε η πλήρης διάψευσή του από δήλωση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς Αγγ. Κότιου που ήταν παρών στο αναφερόμενο περιστατικό και αναφέρει ότι ο κ.Κατσαφάδος δεν ήταν καν εκεί. Ο κ. Κατσαφάδος παρουσίασε μάλιστα στη Βουλή αθωωτική δικαστική απόφαση. Η πλήρης διάψευση όμως δεν πτόησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σκουρλέτη o oποίος την προσπέρασε σαν να μην υπάρχει” αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Kαι καταλήγει: “Αυτός που δικάζει και καταδικάζει λοιπόν δεν είναι η δικαιοσύνη, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη κι όταν η δικαιοσύνη αθωώνει. Ο κ. Τσίπρας, φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ψευδόμενος στη Βουλή, ακόμη και για πραγματικά περιστατικά. Δεν παραπλανήθηκε από συνεργάτες του. Η αλήθεια είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Συστηματικά χρησιμοποιούν το ψέμα ως αντιπολιτευτικό όπλο.”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης
Ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους στην κόντρα με την κυβέρνηση – Στο επίκεντρο υποκλοπές και Κράτος Δικαίου
«Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν και κακόβουλα διαστρεβλώνουν λόγω του πανικού τους, είναι ότι οκτώ στόχοι απάντησαν αν άνοιξαν ή όχι τα μηνύματα και από αυτούς οι πέντε είπαν ναι. Οι υπόλοιποι 79 κρύβονται»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης