Πολιτική

ΝΔ: Μετά τις αντιδράσεις ήρθε το… συντεταγμένο “ναι”

Χρειάστηκαν επτά ώρες συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας για να αποφασίσουν πως το κόμμα τους θα εμφανιστεί συντεταγμένα στη διαδικασία της ψηφοφορίας του τρίτου μνημονίου.
 

«Όλοι οι βουλευτές αποφάσισαν ότι η ΝΔ, ως η παράταξη της ευθύνης και της συνέπειας, στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική και πορεία της χώρας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

Επίσης αναφέρει ότι έγινε μια διεξοδική και γόνιμη συζήτηση για τη συμφωνία που έρχεται απόψε στη Βουλή, οι βουλευτές εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και «ακούστηκαν όλες οι απόψεις για το μνημόνιο Τσίπρα- Καμμένου».
«Κοινό συμπέρασμα όλων είναι ότι η ΝΔ δεν υιοθετεί τα πολύ επώδυνα μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση, και δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να βελτιώσει και να θεραπεύσει τις αδικίες σε μια σειρά κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα για τους αγρότες», επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8