Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Η Δούρου έπρεπε να παραιτηθεί – Τώρα θα την οδηγήσουν σε παραίτηση οι πολίτες

Η ΝΔ δεν ζητάει σήμερα την παραίτηση της κυρίας Δούρου, θα την "παραιτήσουν" οι πολίτες οριστικά και αμετάκλητα, είπε η Μαρία Σπυράκη.

Επίθεση στην Ρένα Δούρου εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, μετά και την άσκηση ποινικών διώξεων για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η αξιωματική αντιπολίτευση πάντως δεν ζητά την παραίτηση της κυρίας Δούρου, καθώς -όπως ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη- θα την οδηγήσουν σε παραίτηση οι πολίτες οριστικά και αμετάκλητα σε 81 μέρες.

Επισημαίνει ωστόσο ότι η Περιφερειάρχης Αττικής όφειλε να παραιτηθεί είτε αμέσως μετά την τραγωδία, είτε μετά την παραπομπή της στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η δήλωση της Μαρίας Σπυράκη:

«Η κ. Δούρου όφειλε να είχε παραιτηθεί αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Η κ. Δούρου όφειλε να παραιτηθεί αμέσως μετά την παραπομπή της στη Δικαιοσύνη ως μία από τους υπευθύνους για την τραγωδία στο Μάτι.

Η ΝΔ δεν ζητάει σήμερα την παραίτηση της κ. Δούρου. Θα την οδηγήσουν σε παραίτηση οι πολίτες σε 81 μέρες, στις 26 Μαΐου, οριστικά και αμετάκλητα».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο Πολάκης θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»
Δημοσιεύματα και διαρροές με ονόματα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το σημερινό για τον Παύλο Πολάκη έχουν στόχο να κρύψουν την ευθύνη του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 4