Πολιτική

Νέα κυβέρνηση: Το πρώτο μήνυμα του Παύλου Χαϊκάλη ως υφυπουργός

"Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του πρωθυπουργού προκειμένου να αναλάβω τα καθήκοντα του Υφυπουργού Εργασίας με αρμοδιότητα τα θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης σε μήνυμά του στο facebook, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ανασχηματιμού.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν ένας από τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που είχαν διατυπώσει έντονες αντιρρήσεις για τη συμφωνία που είχε έρθει στη Βουλή και μάλιστα θεωρείτο ένας από αυτούς που δεν θα υπερψηφίσει τελικά την εξουσιοδότηση προς τον κ. Τσακαλώτο, ώστε να διαπραγματευτεί στις Βρυξέλλες.

Ωστόσο, μετά από το πολιτικό μασάζ από τον Πάνο Καμμένο ο κ. Χαϊκάλης υπερψήφισε την εξουσιοδότηση και λίγες ημέρες μετά υπερψήφισε και τα προαπαιτούμενα.

Και σήμερα αφού έχουν καμφθεί οι αντιδράσεις του ο κ. Χαϊκάλης αναλαμβάνει υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη θέση του “αντάρτη” κ. Στρατούλη.

Όπως έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: “Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του πρωθυπουργού προκειμένου να αναλάβω τα καθήκοντα του Υφυπουργού Εργασίας με αρμοδιότητα τα θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων.

Έχοντας διατελέσει τα τρία τελευταία χρόνια τομεάρχης κοινοβουλευτικής ευθύνης για θέματα εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία θα δώσω τη μάχη προκειμένου να συμβάλλω στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στην δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, ώστε να διαμορφωθεί ένα εργασιακό περιβάλλον ισονομίας και αξιοκρατίας με κύριο γνώμονα την εργασιακή ειρήνη και την εργασιακή ηθική”.

 

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του πρωθυπουργού προκειμένου να αναλάβω τα καθήκοντα του Υφυπουργού Εργασ…

Posted by Παύλος Χαϊκάλης on Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: 2 δισ. € τους επόμενους μήνες για στήριξη εισοδήματος - Έκτακτη ενίσχυση για κτηνοτρόφους που έχασαν ζώα από ευλογιά, νέα μέτρα για το στεγαστικό
«Επιλέγω συνειδητά να μη σχολιάσω τίποτα δημόσια απ'όσα λέει ο Αντώνης Σαμαράς» - «Εγώ δεν θα έμπαινα σε πλοίο με καπετάνιο που το έριξε στα βράχια» είπε για τον Αλέξη Τσίπρα
Κυριάκος Μητσοτάκης
105
Το «φάντασμα» της ακυβερνησίας μετά τις εκλογές και η ανησυχία του ΠτΔ – Τα σενάρια για την ημερομηνία των εκλογών
«Ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας περιλαμβάνει το ενδιαφέρον για την πολιτική σταθερότητα και θα ήταν θεσμικά μυωπικό, ίσως και ανεύθυνο να αποφύγει να επισημάνει τον κίνδυνο της αστάθειας»
Κωνσταντίνος Τασούλας 9
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Μαξίμου: «Να ανέβει το ελληνικό τένις ακόμα πιο ψηλά»
Στις 8 Νοεμβρίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι στον τελικό του ATP 250 της Αθήνας, κατακτώντας στα 38 του χρόνια τον 101ο τίτλο του στο ανδρικό tour
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς
9
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά: «Τον εκτιμώ αλλά είμαστε αυτόνομοι»
«Σε κάποια πράγματα από αυτά που που λέει ο Αντώνης Σαμαράς, συμφωνώ», σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής - Τι είπε για την εξέγερση των μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στις Σέρρες
Αφροδίτη Λατινοπούλου