Πολιτική

Νέο “χοντρό” επεισόδιο Καμμένου – Κουΐκ στην Ολομέλεια της Βουλής

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Δημήτρη Καμμένου και του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουΐκ κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Την στιγμή που ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουΐκ πήγαινε προς τους ψηφολέκτες για να καταθέσει το ψηφοδέλτιό του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος που φαίνεται να τον έχει “κλικάρει” και να τον παρακολουθεί στενά στην Ολομέλεια από την ημέρα που έχει ορκιστεί βουλευτής, του φώναξε:

“Μπράβο Τέρενς! Μπράβο που είσαι υπέρ του ουδετερόθρησκου κράτους. μπράβο σου! Μπράβο για την ψήφο υπέρ του πολιτικού όρκου! Μπράβο για τα μόνιμα δημόσια Πανεπιστήμια!”

Εκτός από το σούσουρο στα βουλευτικά έδρανα, πάντως, το επεισόδιο δεν πήρε άλλη έκταση.

Καμμένος VS Κουΐκ

[read4more]

Ήταν η στιγμή που ο υφυπουργός Εξωτερικών είχε ορκιστεί και ο προεδρεύων, Μάριος Γεωργιάδης, διάβαζε την επιστολή που έστειλε ο κ. Κουΐκ στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Μία επιστολή στην οποία ξεκαθαρίζει πως θα στηρίξει την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής της προθεσμίας.

Τότε, ο κ. Καμμένος (σ.σ. ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής με τους ΑΝΕΛ), ξεκίνησε να φωνάζει από το έδρανό του.

Δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο το τι… ακριβώς έλεγε επιτιθέμενος στον υφυπουργό Εξωτερικών, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, φέρεται να έχει αποκαλέσει τον κ. Κουίκ “τομάρι”!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 4
Τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με την Ιταλία για τα τρένα και ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει η Ελλάδα – Το παρασκήνιο της υπογραφής της
Στις «ράγες» του ελληνικού σιδηρόδρομου επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ από τη Hellenic Train - Μέχρι το 2027 η Ελλάδα θα έχει παραλάβει τα νέα τρένα
Κυριάκος Μητσοτάκης / Τζόρτζια Μελόνι
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1