Πολιτική

Newsit Αποκλειστικό: Κρισιμες επαφές στη ΝΔ για Κικίλια

Ποιοι προσπαθούν να ενισχύσουν το προφιλ του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής

Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες του Newsit, αρκετά στελέχη από το στενό περιβάλλον Σαμαρά, προτείνουν στον πρόεδρο της ΝΔ να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον πρώη αθλητή και γιατρό, στην δυσκολη πίστα της περιφέρειας Αττικής.
 
Οι συνεργάτες του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμβούλευσαν τον κ. Σαμαρά να τοποθετήσει στο ψηφοδελτιο Κικίλια ως υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες ορισμένα από τα “βαριά ονόματα” της παράταξης, εν ενεργεία αλλά και πρώην βουλευτές.
 
Αυτή την ώρα τα ραντεβού στη Ρηγίλλης. Ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται να εξετάζει πολύ σοβαρά τις προτάσεις των συνεργατών του , αφού οι δημοσκοπήσεις προμηνύουν ήττα Κικίλια στην περιφέρεια.
 
Να υπενθυμίσουμε πως η επιλογή Κικίλια, αντικατροπτίζει την πρόθεση του κ. Σαμαρά για ανανέωση στα στελέχη του κόμματος. Γι αυτό και επιθυμεί την στήριξη του πρώην δημοτικού συμβούλου σε μια δύσκολη μάχη τον επερχόμενο Νοέμβριο.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21