Πολιτική

Νίκη: Καλείται για εξηγήσεις ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα περάσει πειθαρχικό

Ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός καλεί για εξηγήσεις τον βουλευτή του κόμματος, Νίκο Παπαδόπουλο μετά τα όσα είπε στη Βουλή.

Ο βουλευτής του κόμματος Νίκη, Νίκος Παπαδόπουλος σε ένα κρεσέντο προκλητικότητας στη Βουλή είπε μεταξύ άλλων πως «οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες»!

Η αναφορά έγινε για την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη από μέλος του κόμματος Νίκη την Κυριακή (21/04/2024) στην εκκλησία!

Ο Δημήτρης Νατσιός έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και η Νίκη ανέστειλε την κομματική ιδιότητα της γυναίκας, ενώ κάλεσε άμεσε για εξηγήσεις τον βουλευτή του, ο οποίος παραπέμπεται στο Πειθαρχικό αύριο Τρίτη (23/04/2024).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331