Πολιτική

Νίκη Κεραμέως: Το θέμα με τα emails της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου δεν έχει σχέση με την επιστολική ψήφο

Η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, επανέλαβε τη θέση της ότι δεν έχει καμία σχέση με τη διαρροή των emails των απόδημων Ελλήνων, στην οποία εμπλέκεται η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι θέλουμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Ασημακοπούλου. Στο πόρισμα της έρευνας από το Μαξίμου γίνονται αναφορές σε συγκεκριμένες ενέργειες από συγκεκριμένα άτομα και αμέσως μετά είχαμε παραιτήσεις» είπε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ η Νίκη Κεραμέως.

Όπως πρόσθεσε «δεν έχω καμία σχέση με το περιστατικό αυτό» για να συμπληρώσει «ο έλεγχος του ΥΠΕΣ συνεχίζεται, αφορά ευρύτερα την επάρκεια ασφάλειας των διαδικασιών».

Σύμφωνα με την Νίκη Κεραμέως «η αντιπολίτευση θέλει να υπονομεύσει την επιστολική ψήφο. Δεν έχει καμία σχέση το θέμα με την επιστολική ψήφος. Οι καταγγέλλοντες λένε ότι είχαμε γραφτεί για να ψηφίσουμε στις εκλογές του 2023 και λάβαμε email πολιτικού περιεχομένου από την κυρία Ασημακοπούλου. Ο κατάλογος της επιστολικής ψήφου είναι διαφορετικός. Είναι διαφορετική η διαδικασία που είναι σε εξέλιξη».

«Είναι τελείως διαφορετικό το θέμα της προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και διαφορετικό το θέμα της εκλογικής διαδικασίας. Για να γραφτείς στην επιστολική ψήφο γράφεσαι τώρα» προσέθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο επόμενο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ με το οποίο, όπως είπε, «εισάγουμε υγιή κίνητρα ώστε όσο πιο καλοί και αποδοτικοί είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι να αμείβονται περισσότερο. Επεκτείνουμε τα κίνητρα για όλο το δημόσιο. Η παραγωγικότητα θα φαίνεται με βάση μετρήσιμους στόχους που θα τίθενται στην αρχή κάθε αξιολογικής περιόδου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5