Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ζήτησα από τον Ράμμο επιτάχυνση των διαδικασιών για την ενημέρωσή μου»

Επιτάχυνση των διαδικασιών για την ενημέρωσή του ως προς το ζήτημα των υποκλοπών ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης από τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο κατά τη συνάντησή τους τη Δευτέρα (08.04.24).

«Το σκάνδαλο αυτό δεν είναι μόνο πολιτικό αλλά είναι και ένα σκάνδαλο οικονομικό, γιατί κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια εμπορευόμενοι ένα παράνομο λογισμικό το οποίο είχε τη σφραγίδα στις εξαγωγές του σημερινού διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του μετά το τετ-α-τετ με τον Χρήστο Ράμμο.

«Σήμερα ήρθα εδώ με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για να ζητήσω από το Ράμμο να επιταχύνει τις διαδικασίες και με ενημέρωσε ότι περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση, να επιδοθεί και αμέσως θα κάνει τα νόμιμα και προβλεπόμενα για να έχω την ενημέρωση που χρειάζομαι και εγώ με τη σειρά μου για να ενημερώσω, όπως έχω δεσμευτεί τον ελληνικό Λαό.

Είμαι σίγουρος ότι ανοίγοντας το δρόμο της αλήθειας σε αυτή τη νοσηρή υπόθεση ανοίγω και το Κουτί της Πανδώρας για τον κύριο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που είναι βαθιά εμπλεκόμενοι σε μια ιστορία που έχει πλήξει βαθιά τους θεσμούς και τη Δημοκρατία» είπε ο ίδιος.

Και κατέληξε: «Έχουμε χρέος εμείς, οι πολιτικοί, οι βουλευτές αυτοί που εμπλεκόμαστε με το δημόσιο βίο να αγωνιζόμαστε γιατί δεν αξίζει στον λαό μας να βιώνει αυτές τις απαξιωτικές καταστάσεις, διαφθοράς, συγκάλυψης και ατιμωρησίας», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331