Πολιτική

Νταβός: Απαισιόδοξος ο Σέρβος πρωθυπουργός με τις ιδέες Τσίπρα για προσφυγικό!

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, συναντήθηκε με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, αναφέρεται σε ανακοινωθέν της σερβικής κυβέρνησης. Η προσφυγική κρίση ήταν το θέμα που κυριάρχησε στη συνάντηση των δύο πρωθυπουργών, ενώ έγινε λόγος και στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας στο Βελιγράδι, αναφέρει η σερβική κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, σε δήλωση του στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων «Τανγιούγκ», επισήμανε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, του εξέθεσε απόψεις που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση του προσφυγικού.

«Συζήτησα το θέμα με τον κ. Τσίπρα- αυτός έχει κάποιες δικές του ιδέες για την επίλυση της κρίσης και μόνο έτσι πιστεύει ότι θα αντιμετωπιστεί η κρίση. Αν θα τις αποδεχθεί η Τουρκία και κατά πόσο είναι υλοποιήσιμες, μένει να φανεί εγώ, πάντως, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος». δήλωσε ο πρωθυπουργός της Σερβίας. Ανέφερε δε ότι ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί το Βελιγράδι και θα εξεταστεί από κοινού το θέμα, επανέλαβε ωστόσο την ανησυχία του για την εξέλιξη του προσφυγικού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι μειώσεις φόρων αυξάνουν το εισόδημα για όλους – Δέκα παραδείγματα με τις φοροελαφρύνσεις
Πρόκειται για «μεταρρύθμιση με πρόσημο εθνικό, δημογραφικό, αναπτυξιακό, διαγενεακό και χωρικό, που επιστρέφει στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ 41
Η επιστολή – απάντηση της Ελλάδας στον ΟΗΕ στη ρηματική διακοίνωση της Λιβύης: «Απορρίπτουμε το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Η επιστολή της Ελλάδας καταγράφει τις ελληνικές θέσεις για τα ζητήματα που έθεσε η Λιβύη και συγκεκριμένα για τα δυο θαλάσσια οικόπεδα νοτιοδυτικά και δυτικά της Κρήτης
EUROKINISSI 17
Νίκος Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Ανάγκη για επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης και ενοποίηση του παραλιακού μετώπου»
«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να υπηρετήσει τον ιστορικό της ρόλο: να είναι το οικονομικό κέντρο των Βαλκανίων», τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Νίκος Ανδρουλάκης