Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη: Διακομματικές ευχές για περαστικά

Μόλις έκανε η ίδια την ανακοίνωση ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο, οι ευχές για περαστικά προς τη Ντόρα Μπακογιάννη άρχισαν να πέφτουν… βροχή. Και ήταν διακομματικές.

Ο πρώτος που ευχήθηκε περαστικά στη Ντόρα Μπακογιάννη ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, που σε tweet του ανέφερε πως «είναι δυνατός άνθρωπος και με σιδερένια θέληση. Θα εξέλθει και από αυτή την δοκιμασία νικητής. Πολλά Περαστικά».

«Καλή δύναμη στην Ντόρα Μπακογιάννη για τη μάχη που έχει να δώσει. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!», ήταν η ευχή που έστειλε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης, tweetαρε από την πλευρά του: «Περαστικά από καρδιάς στην Ντόρα Μπακογιάννη! Όταν υπάρχουν σοβαρά θέματα υγείας και ζωής, οι πολιτικές διαφορές μπαίνουν στην άκρη. Ντόρα σου εύχομαι ολόψυχα και πιστεύω πως θα αντιμετωπίσεις νικηφόρα αυτή την περιπέτεια!».

Και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης τόνισε πως η Ελλάδα χρειάζεται τη Ντόρα Μπακογιάννη δυνατή και στη Βουλή. «Εύχομαι από καρδιάς περαστικά στην Ντόρα Μπακογιάννη. Έχει τις ευχές και τη σκέψη μας ώστε να κερδίσει αυτή τη μάχη. Η κ. Μπακογιάννη αν και πολιτικός αντίπαλος είναι ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα και τη χρειαζόμαστε γερή και υγιή στο κοινοβούλιο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Παναγόπουλος: Συνέντευξη Τύπου θα δώσει την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μετά τις αποκαλύψεις για υπεξαίρεση κονδυλίων
Σε ανακοίνωσή του, έχει ήδη απορρίψει ως «αβάσιμες» τις κατηγορίες, καταγγέλλοντας ότι επί ημέρες δημοσιεύματα τον «δικάζουν και τον καταδικάζουν» με βάση «διακινούμενο non-paper άγνωστου συντάκτη»
Γιάννης Παναγόπουλος
Αντώνης Ψαρόπουλος: Πάνω από 2 χρόνια θα τραβήξει η δίκη των Τεμπών, θα γίνουν και φέτος συγκεντρώσεις
«Υπάρχουν αντικρουόμενα αποδεικτικά στοιχεία», είπε, κληθείς να σχολιάσει την ανάρτηση του Νίκου Πλακιά ότι η εμπορική αμαξοστοιχία δεν κουβαλούσε παράνομο φορτίο
Ο δικηγόρος και πρώην σύζυγος της Μαρίας Καρυστιανού, Αντώνης Ψαρόπουλος
Η πρώτη αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά την παραίτηση της Έλενας Καραγεωργοπούλου: «Η αγάπη στο τέλος θα νικήσει»
Παρά την ανησυχία που επικρατεί εντός της Πλεύσης Ελευθερίας η οποία έχει μείνει με το ελάχιστο όριο βουλευτών, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε το μήνυμα πως ο αγώνας συνεχίζεται
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου με την Ζωή Κωνσταντοπούλου 13