Πολιτική

“Ντου” κουκουλοφόρων στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Εργασίας

Ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων εισέβαλε το απόγευμα στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Εργασίας Αναστάσιου Πετρόπουλου, που βρίσκεται στον τρίτο όροφο κτιρίου στην οδό Μπουμπουλίνας 9 -11 στα Εξάρχεια.

Οι δράστες προξένησαν φθορές στο εσωτερικό του γραφείου και στην συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να συλληφθεί κανείς.
Την ώρα της επίθεσης στο γραφείο βρισκόταν η σύζυγος του υφυπουργού και συνεργάτες της.

Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τω δραστών.

“Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την τραμπούκικη επίθεση στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αν. Πετρόπουλου”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για την εισβολή κουκουλοφόρων στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Εργασίας.

«Τέτοιου είδους ενέργειες δεν θα καταφέρουν να κάμψουν την προσπάθεια για τη θεμελίωση ενός νέου, κοινωνικά δίκαιου και βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος, που θα απαντά στην αγωνία των εργαζομένων και των συνταξιούχων για το μέλλον τους”, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή απάντηση ΥΠΑΑΤ σε Λιακούλη για την ευλογιά: Τα ίδια λέει και η Λατινοπούλου
«Ή δεν έχει διαβάσει τις απαντήσεις ή επιλέγει να τις αγνοεί» αναφέρει το υπουργείο, κάνοντας λόγο για επαναλαμβανόμενη παραπληροφόρηση σε ζήτημα με σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη
Τσιάρας μετά τη συνάντηση με τους αγρότες: «Η κοινωνία δεν μπορεί να συνεχίσει να ταλαιπωρείται»
Όπως ανακοίνωσε o Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δεν θα απαιτείται πλέον ΑΤΑΚ για αγροτεμάχια κάτω των 20 στρεμμάτων, με τις επιδοτήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις να χορηγούνται με υπεύθυνη δήλωση
Τρακτέρ