Πολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει γενέθλια και το γιορτάζει με φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έχει γενέθλια σήμερα 6 Νοεμβρίου και γίνεται 50 χρονών, όπως γράφει ο ίδιος στο Twitter, ανεβάζοντας μαζί και φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει μια σπάνια ματιά στα παιδικά του χρόνια ανήμερα των γενεθλίων του, καθώς, όπως γράφει και ο ίδιος, «τέτοια μέρα πάντα όμως σκέφτομαι τους γονείς μου που έχασα νωρίς».

Όμως, στην ανάρτησή του γράφει ότι δεν έχει παράπονο αφού έχει «2 υπέροχους γιούς, μία όμορφη οικογένεια, 2 λατρεμένα αδέλφια, πολλούς φίλους και υγεία».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τα γενέθλιά του:

«06 Νοεμβρίου 1972 γεννήθηκα, σήμερα 50. Δεν παραπονούμαι έχω 2 υπέροχους γιούς, μία όμορφη οικογένεια, 2 λατρεμένα αδέλφια, πολλούς φίλους και υγεία. Δόξα τω Θεώ! Τέτοια μέρα πάντα όμως σκέφτομαι τους γονείς μου που έχασα νωρίς. Να έχετε όλοι υγεία και να χαίρεστε τους δικούς σας», γράφει στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331