Πολιτική

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης κάνει βουτιές στην Αίγινα – ΦΩΤΟ

Το καυτό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού και υπουργός, Αλέκος Φλαμπουράρης αποφάσισε να κάνει τις βουτιές του στην Αίγινα.

Μαζί με την παρέα του ο Αλέκος Φλαμπουράρης βρέθηκε στην παραλία Σαρπά στην Αίγινα έχοντας φυσικά πάντα στο πλευρό του και τους σωματοφύλακές του.

Ο υπουργός έκανε μία βουτιά μόνο στα όμορφα νερά της Αίγινας και εν συνεχεία μαζί με την παρέα του έκατσε και ήπιε μπύρες και πολλές σαλάτες, ανάμεσά τους χωριάτικη και ντάκο.

Μετά το μικρό γεύμα, έκατσε με έναν φίλο του στη ακροθαλασσιά και συζητούσαν διάφορα κοιτώντας το βουνό απέναντι. Καμία επένδυση ίσως; Θα δείξει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες την προηγούμενη ακριβώς ημέρα στην ίδια παραλία βρέθηκε και μία άλλη υπουργός της κυβέρνησης και συγκεκριμένα η Θεανώ Φωτίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ NEWSIT.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι μειώσεις φόρων αυξάνουν το εισόδημα για όλους – Δέκα παραδείγματα με τις φοροελαφρύνσεις
Πρόκειται για «μεταρρύθμιση με πρόσημο εθνικό, δημογραφικό, αναπτυξιακό, διαγενεακό και χωρικό, που επιστρέφει στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ 41
Η επιστολή – απάντηση της Ελλάδας στον ΟΗΕ στη ρηματική διακοίνωση της Λιβύης: «Απορρίπτουμε το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Η επιστολή της Ελλάδας καταγράφει τις ελληνικές θέσεις για τα ζητήματα που έθεσε η Λιβύη και συγκεκριμένα για τα δυο θαλάσσια οικόπεδα νοτιοδυτικά και δυτικά της Κρήτης
EUROKINISSI 17
Νίκος Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Ανάγκη για επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης και ενοποίηση του παραλιακού μετώπου»
«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να υπηρετήσει τον ιστορικό της ρόλο: να είναι το οικονομικό κέντρο των Βαλκανίων», τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Νίκος Ανδρουλάκης