Πολιτική

Ο φόβος του κοροναϊού, η Τουρκία και η αγωνία για το ασφαλιστικό

Ιοί, κοροναϊοί και ελπιδοφόρα είδηση για την θεραπεία του καρκίνου. Με αυτά ξεκίνησε η σημερινή σύσκεψη του newsit.gr αλλά κατέληξε με Λιβύη, Τουρκία και ασφαλιστικό.

Την σύσκεψη απασχόλησε και η δημοσκόπηση της MRB και ο φόβος των Ελλήνων για θερμό επεισόδιο ενώ όλα δείχνουν ότι ο Ερντογάν μάλλον χαμένος βγήκε από το Βερολίνο αλλά αυτό δεν πρέπει να μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς είναι απρόβλεπτος. Την ίδια ώρα πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι θα γίνει με το ασφαλιστικό και ιδιαίτερα με την προσωπική διαφορά.

Δείτε την συνέχεια εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μουρμούρα» στο ΠΑΣΟΚ γιατί καθυστέρησαν να καταθέσουν την πρόταση για Προανακριτική: «Μας έπιασαν στον ύπνο»
Πολλοί κάνουν λόγο για χαμένη ευκαιρία που βυθίζει και πάλι το ΠΑΣΟΚ στην εσωστρέφεια, ενώ επισημαίνουν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει να κινείται με βάση την παλαιά του τακτική
Ο Νίκος Ανδρουλάκης