Πολιτική

Ο Καραμανλής “βλέπει” εκλογές και… συμβουλεύει τους γαλάζιους βουλευτές για τις διακοπές τους

Πολιτικές εξελίξεις προβλέπει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος φέρεται να συμβουλεύει τους “κοντινούς” του βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να επισπεύσουν τις διακοπές τους, καθώς από τα μέσα Αυγούστου και έπειτα το πολιτικό θερμόμετρο αναμένεται να ανέβει.

Σε συζήτηση που είχε προ ημερών στη Βουλή, ο πρώην πρωθυπουργός με βουλευτές της ΝΔ, αλλά και πρώην βουλευτές του κόμματος που εξακολουθούν να απολαμβάνουν την παρέα του εντός και εκτός Βουλής, τους οποίους φυσικά εμπιστεύεται ο ίδιος, εκμυστηρεύτηκε τις “προβλέψεις” του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός, που θεωρείται ως ένας από τους συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα, στο παρασκήνιο τουλάχιστον, προφανώς έχει κάποια σχετική πληροφόρηση ή ενδείξεις για τις επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού. Στην εν λόγω συζήτηση, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, λοιπόν, ο κ. Καραμανλής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών, ενώ έδωσε μικρότερες πιθανότητες στο σενάριο του ανασχηματισμού τους επόμενους μήνες.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, σύστησε μάλιστα στη “γαλάζια” παρέα να φύγουν νωρίς για διακοπές φέτος, γιατί μετά τα μέσα Αυγούστου οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και το φθινόπωρο που έρχεται… ιδιαιτέρως θερμό, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να βρουν ευκαιρία για ξεκούραση.

ΠΗΓΗ: “Secret” Παραπολιτικά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πέτρο Μολυβιάτη: «Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία»
«Υπηρέτησε και το δημόσιο ήθος με τη διακριτική παρουσία του, τους χαμηλούς τόνους και το ενωτικό του πνεύμα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην ΥΠΕΞ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πέτρο Μολυβιάτη